SEXE, BARÇA i INDEPENDENCIA

Bloc destinat a tots aquells que van calents com una moto, senten els colors del Barça i volen uns Països Catalans independents i unificats.

Retroenllaços

Retronellaços per a l'article "LA TDT ÉS UNA FORMA MODERNA DE CENSURA":

La TDT és una forma de censura

Fragment:
Deia el professor Ainaud de Lasarte en un dels seus llibres que la censura normalment no s'imposa a través de cap prohibició sinó a través de la paraula "permís". No ens enganyem, en nom del "progrés" ens estan intentant colar una nova forma de censura. La TDT en primer lloc és un tele que va amb retard. Hi ha uns segons de delay que ,a part de servir per a que no puguis escoltar per la ràdio un partit de futbol que alhora veus per la tele , en alguns països , com USA, s'utilitza per vigilar que no es vegi res que no interessi a segons qui.
Bloc:
latafanera.cat
Data:
25/06/2009 09:35

La TDT és una forma de censura

Fragment:
Decía el profesor Ainaud de Lasarte en uno de sus libros que la censura no se impone a través de ninguna prohibición sino a través de la palabra "permiso". El juego consiste en que para hacer cualquier cosa hay que pedir un permiso, también llamado "licencia" o "autorización". Si quieres cantar en catalán, reunirse con alguien, manifestarse o publicar lo que sea tienes que pedir un permiso, por lo tanto a la autoridad censora no le hace falta prohibir nada, simplemente denegando el permiso, con la excusa de que sea , ya tiene suficiente.
Bloc:
meneame.net
Data:
25/06/2009 08:03
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb