SEXE, BARÇA i INDEPENDENCIA

Bloc destinat a tots aquells que van calents com una moto, senten els colors del Barça i volen uns Països Catalans independents i unificats.

Sandro Rossell: el candidat impostor

pesolbullit | 12 Juny, 2010 01:42

         Després del darrer debat de les eleccions del Barça m'han vingut al cap les imatges del Sant Sopar i aquella frase lapidària que deia "un de vosaltres em trairà" , efectivament, un dels candidats ens trairà perquè un dels candidats a la presidència del Barça és un impostor, un traidor. Darrere Ferrer està Laporta, darrere Ingla està Soriano, darrere Benedito està ell mateix, però darrere Rossell qui hi ha? .... Darrere Rossell estan els poders fàctics, Rossell és un estaquirot, un simple ninot mogut pels de sempre: La Vanguàrdia, la direcció de Convergència d'Unió, un part del PSC i la burgesia catalana més pija. Catalunya porta més de 30 anys en mans de la sociovergència corrupta, a Catalunya continuen havent-hi 8-9 famílies de la part alta de Barcelona que maneguen tot el poder, tots ells estan beneïts i protegits pel seu diari de referència, La Vanguàrdia, un diari que va sempre a favor del poder i que no té ètica , ni ideologia ni dignitat, QUIN FÀSTIC. Aquesta gent porta tota la vida col·laborant amb el poder, un poder que està a Madrid i que trepitja sempre que por els nostres drets i llibertats. Són els botiflers de sempre, uns col·laboristes de merda que porten dècades o fins i tot segles fent reverències als colonitzadors elspanyols. Els irriten els independentistes perquè amb la independència se'ls hi acabaria el negoci, a canvi del seu col·laboracionisme obtenen beneficiosos rèdits del poder de veritat, el que està a Madrid des de fa segles. Aquesta casta fètida i corrupta ens ha arruinat com a país però vol seguir mantenint els seus privilegis pels segles dels segles, els seus peatges, els seus casinos, els seus diaris, les seves comisions del 3%, els seus iots a la costa brava, etc... Els cou molt que durant set anys el Barça hagi quedat fora del seu control, en mans d'una persona com Joan Laporta que es declara independentista i que s'ha atrevit a plantar cara als amos de Madrid, per això no han parat de tirar-li merda i d'intentar desacreditar-lo amb dossiers , enquestes falses, amenaces i difamacions. 

  Només desitjo que el candidat dels poders fàctics, el candidat impostor, s'estavelli i perdi. Aquest tio cada cop fot més fàstic, ell i el diari oficial que el patrocina, la Vanguàrdia, es mereixen caure en un bon pou de merda, o millor encara , que els fiquin en una màquina del temps que els porti a la França revolucionària dels Comitès de Salut Publica i de Robespierre...

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb