SEXE, BARÇA i INDEPENDENCIA

Bloc destinat a tots aquells que van calents com una moto, senten els colors del Barça i volen uns Països Catalans independents i unificats.

ZP, Antich i Manera volen el que ni Franco va intentar: acabar amb la independència de Sa Nostra

pesolbullit | 16 Desembre, 2009 02:22

www.lobbyperlaindependencia.org

El PSOE està emprant d'una manera brutal el Banc d'Espanya per acabar amb tots els poders locals o autòctons com les caixes d'estalvis. Dins el futur d'Espanya no hi ha lloc per a la petita i mitjana empresa i tot ha d'acabar en mans des tres o quatre empreses controlades des de Madrid.

Ara el PSOE, és a dir, ZP, Antich, Manera i companyia estan fotent una pressió fora mida per acabar a amb la independència de caixes centenàries com Sa Nostra. La estratègia del PSOE a curt termini és que Sa Nostra perdi els seus orígens, la seva identitat i quedi vinculada a caixes d'altres comunitats autònomes espanyoles (Canàries, Navarra i Burgos). La segona passa és que una vegada desarrelades, totes aquestes caixes acabin absorbides pels tres o quatre bancs espanyols amb seu a Madrid.

Adéu, doncs, a l'obra social, a l'obra assistencial, a l'arrelament a la societat mallorquina... Ni en Franco es va atrevir a tant! El PSOE, amb ZP, Antich i Carles Manera al cap davant vol que SA NOSTRA deixa de ser NOSTRA, és a dir, del conjunt de la societat civil de les illes Balears i Pititüses, i passi a ésser SEVA, és a dir dels forasters de la península!

Reproduït de www.dbalears.cat

Ara | Economia

Sa Nostra estudia aliances amb altres caixes d’estalvi

L’entitat financera descarta una fusió i recorda que qualsevol decisió ha de passar pel consell d’administració

M. Ramis | 15/12/2009

Sa Nostra Caixa de Balears està en procés de negociació amb altres caixes d'estalvi de l'Estat per dur a terme possibles aliances que exclouen una possible fusió. Segons confirmaren ahir fonts de l'entitat, l'objectiu és "preservar la identitat pròpia". Segons les fonts informants, "en cas que s'arribàs a algun acord, seria per una col·laboració de caràcter complementari. Se cerquen aquestes participacions perquè, amb vista al futur, les exigències del mercat són de cada vegada més elevades". En aquest sentit, la direcció de Sa Nostra ha obert "bastants de processos, encara que de moment no s'ha pres cap acord respecte d'aquesta qüestió".

Pel que fa a les caixes amb les quals està negociant, les fonts ni desmentiren ni confirmaren cap de les opcions que han sonat al llarg dels darrers mesos i assenyalaren que, "en qualsevol cas, el consell d'administració de l'entitat haurà d'aprovar una decisió que també haurà de tenir la tutela de la Conselleria d'Economia del Govern balear. Finalment, és el Banc d'Espanya qui en dóna el vistiplau".

Malestar del sindicat

El sindicat majoritari de Sa Nostra, Unió Obrera Balear (UOB), va fer palès ahir mateix el malestar. En un comunicat, alerta de les negociacions amb les caixes de Canàries, Navarra i Burgos per tal subscriure un SIP (Sistema Institucional de Protecció). Des de l'entitat balear, no varen confirmar ni desmentir aquesta informació, tot i que sí varen reconèixer que la fórmula de SIP es troba entre les que estudia la direcció de Sa Nostra, perquè permetria a la caixa balear preservar la seva identitat centenària.

La UOB, així mateix, sosté que "som davant d'un moment històric clau per la supervivència de Sa Nostra". El comunicat envesteix contra el director general de l'entitat, Pau Dols. El sindicat titlla l'actuació de Dols "d'individualista" i assegura que "no ha disposat de la participació del propi equip directiu, al qual només informa, tard i malament, d'unes converses que ni tan sols es preparen". A més, UOB critica que Dols ha actuat "al marge dels òrgans competents".

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb