SEXE, BARÇA i INDEPENDENCIA

Bloc destinat a tots aquells que van calents com una moto, senten els colors del Barça i volen uns Països Catalans independents i unificats.

Jaume Reixach: Excel.lentíssims cabrons del Tribunal Constitucional

pesolbullit | 26 Novembre, 2009 05:54


 

Reproduït dewww.radiocatalunya.ca

23.11.2009 - 19:20

"Excel·lentíssims cabrons"

JAUME REIXACH

 

Segons ens expliquen des de Madrid, hi ha sis excel·lentíssims magistrats del Tribunal Constitucional que no accepten, de cap manera: 

1. Que Catalunya és una nació 

2. Que Catalunya té drets històrics 

3. Que Catalunya té drets nacionals 

He de dir als excel·lentíssims senyors Guillermo Jiménez, Vicente Conde, Javier Delgado, Jorge Rodríguez-Zapata, Ramón Rodríguez i Manuel Aragón que són uns incults. 

Catalunya és una nació des que, al segle IX, els comtes de Barcelona van independitzar-se de l’Imperi Carolingi i van crear una entitat política i militar autònoma a la Marca Hispànica. 

La dinastia catalanoaragonesa va regnar sobre un extens domini de la península ibèrica i la Mediterrània durant 500 anys. El 19 d’octubre de 1469, amb el matrimoni del rei Ferran II d’Aragó i d’Isabel I de Castella, es va consumar la unió voluntària entre els dos grans regnes cristians que havien conquerit els territoris musulmans peninsulars. 

La unió catalanoaragonesa-castellana es fonamentava en la imparcialitat del monarca i en el respecte als drets i furs històrics d’ambdós territoris. Aquest equilibri es va mantenir durant 250 anys, fins que la mort del rei Carles II, a l’any 1700, va desfermar la Guerra de Successió. Com és sabut, la coalició castellano-francesa va imposar-se militarment sobre la coalició catalanoaragonesa-austríaca i va ser entronitzat monarca Felip Vè de Borbó. 

El nou rei va eliminar els furs i els drets de la confederació catalanoaragonesa i va implantar un sistema absolutista i centralista. Malgrat la derrota, durant 250 anys, els catalans hem lluitat amb voluntat de ferro i sense defallir per la recuperació de l’autogovern i de les nostres institucions. Ho vam aconseguir, fugisserament, a l’any 1931 amb la proclamació de la II República. I, de manera estable, després de la mort del dictador Francisco Franco. 

Catalunya és, des de fa mil anys, una nació. Tenim drets històrics i drets nacionals. Tot això, tan elemental, ho saben els excel·lentíssims magistrats del Tribunal Constitucional. Tot això, tan elemental, ho recull el Nou Estatut d’Autonomia refrendat pel poble català l’any 2006. 

Dit això, corregeixo i considero que els excel·lentíssims magistrats Guillermo Jiménez, Vicente Conde, Javier Delgado, Jorge Rodríguez-Zapata, Ramón Rodríguez i Manuel Aragón no són uns incultes. Els excel·lentíssims magistrats són uns cabrons. 

 


 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb