SEXE, BARÇA i INDEPENDENCIA

Bloc destinat a tots aquells que van calents com una moto, senten els colors del Barça i volen uns Països Catalans independents i unificats.

Reivindicació a Palma per la lliure recepció de les televisions en català

pesolbullit | 18 Juny, 2009 23:48

www.vilaweb.cat

Reivindicació a Palma per la lliure recepció de les televisions en català

L'Ajuntament de Palma instarà el govern a garantir la recepció íntegra de TV3 per TDT

El Centre Cultural de Sa Nostra de Palma ha quedat petit aquest vespre amb motiu de l'acte de l'Obra Cultural Balear per vindicar la lliure recepció de televisions en català a les Illes. 'Estem convençuts que tots els agents implicats, corporacions i governs, prendran nota d'aquesta demanada, que té un gran suport, i faran el que calgui per aconseguir que es puguin veure tots els canals catalans', diu a VilaWeb el portaveu de l'entitat, Tomeu Martí.

Martí també explica que a Menorca treballen a contra-rellotge, ja que l'apagada analògica es farà el primer de juliol: 'Esperam que hi hagi notícies positives abans de l'1 de juliol', confessa.

En l'acte d'avui, Maties Oliver, president durant molts anys de l'associació Voltor, ha llegit el manifest'Exigim que ens tornin TV3, C33 i Punt2'. Voltor va fer possible, l'any 1985, la recepció a les Illes de les televisions de parla catalana. Ho ha explicat Ignasi Ribas, president de la junta directiva de l'OCB i soci fundador de Voltor. Ribas ha recordat que allò va ser possible gràcies a la complicitat del govern català i de les corporacions televisives, i ha demanat a la gent que es mobilitzi per recuperar 'el que ara ens han pres'. També han participat en l'acte Toni Gisbert, coordinador d'Acció Cultural del País Valencià, qui ha explicat la Iniciativa Legislativa Popular que ha posat en marxa juntament amb unes altres associacions per modificar la llei estatal de comunicacions i garantir la lliure circulació del senyal televisiu entre les comunitats autònomes que comparteixen la mateixa llengua. Finalment, Macià Ferrer ha fet un parell de gloses.

D'una altra banda, l'Ajuntament de Palma ha aprovat una proposta de resolció del Bloc en què es compromet a instar el govern, 'amb motiu de l'apagada analògica' que procuri 'la recepció normal de tots els canals en català (TV3, 3/24, C33, K3, C300, Punt 2, Canal 9 i 24/9) en TDT de manera íntegra, davant el desequilibri a favor de l'oferta televisiva en castell

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb