SEXE, BARÇA i INDEPENDENCIA

Bloc destinat a tots aquells que van calents com una moto, senten els colors del Barça i volen uns Països Catalans independents i unificats.

La piscina de Pedro Jota és il·legal, victòria dels mallorquins sobre el torrapipes foraster, Pedro Jota Ramírez

pesolbullit | 25 Maig, 2009 02:15

www.lobbyperlaindependencia.org

  

AVUI: L'Audiència Nacional restableix l'ús públic de la piscina de Pedro J. Ramírez

 

 

Reproduït de http://www.avui.cat/cat/notices/2009/05  

L'Audiència Nacional restableix l'ús públic de la piscina de Pedro J. Ramírez 


L'Audiència Nacional ha sentenciat que el contracte de gestió de la piscina de Pedro J. a la Costa dels Pins (Son Servera) que el periodista va signar amb l'antiga propietària es contrari a la legislació de costes


ACN Palma Ult. Act. 24/05/2009 13:25  


L'Audiència Nacional ha sentenciat que el contracte de gestió de la piscina de Pedro J. a la Costa dels Pins (Son Servera) que el periodista va signar amb l'antiga propietària es contrari a la legislació de costes. Segons la sentència, Pedro J. va voler "camuflar" la transmissió i això pot provocar la seva caducitat. D'aquesta manera s'obre la porta a la petició de nul·litat de la concessió ja que incompliria les condicions establertes. La Secció Primera de la Sala del Contenciós Administratiu ha anul·lat l'Ordre Ministerial que ratificava la suspensió de l'ús públic de la piscina del director de El Mundo, així com una segona Ordre Ministerial que donava un termini al periodista per presentar un projecte que li permetés fer servir la instal·lació juliol i agost i compartir-la amb escolars maig, juny, setembre i octubre.


Segons publica dBalears, l'Audiència Nacional ha anul·lat la regulació feta pel Ministeri de Medi Ambient a través de dues Ordres Ministerials perquè Pedro J. Ramírez fes servir de manera privada la piscina que té a Son Servera els mesos de juliol i agost, i fos accessible a estudiants de la zona la resta de l'any. La qüestió es fonamenta en què Ramírez no és titular de cap dret perquè la concessió la va obtenir l'antiga propietària del xalet, Giuliana Arioli. "La realitat és que s'ha produït una transmissió de la concessió i s'ha pretès camuflar-la amb un contracte de gestió en base a un precepte reglamentari que no està previst", assegura el tribunal.


 


El conflicte legal que ha trobat l'Audiència Nacional és que es tracta d'una "piscina domèstica situada al costat d'un habitatge particular", el que provoca que "no hi ha el suficient sentit lògic per entendre que, en realitat, s'està acordant la gestió d'una concessió. Tot sembla indicar, per contra, que es pretén donar aparença de legalitat a una transmissió entre vius que afecta una concessió a la qual s'ha d'aplicar la prohibició expressa de transmissibilitat que recull la Llei de costes".


La Secció Primera de la Sala del Contenciós Administratiu ha anul·lat l'Ordre Ministerial que ratificava la suspensió de l'ús públic de la piscina del director de El Mundo així com una segona Ordre Ministerial que donava un termini al periodista per presentar un projecte que li permetés fer servir la instal·lació juliol i agost i compartir-la amb escolars maig, juny, setembre i octubre.


No es pot reconèixer la privacitat d'un terreny de domini públic


Argumenten els magistrats que si no s'anul·len les dues ordres s'estaria reconeixent per omissió una privacitat a un terreny que se situa clarament dins el domini públic. Pel que fa a les qüestions de seguretat que va demanar el director de El Mundo, la Sala assegura que ha de ser "l'Administració competent la que adopti les mesures que consideri oportunes, però ho haurà de fer en el si del procediment que ha d'obrir l'autoritat encarregada de vetllar per la seva seguretat". En aquest cas es desestima la nul·litat de la concessió que va atorgar l'expresident Jaume Matas, tot i que reconeix que es "clarament extemporània".


L'Audiència Nacional no es pronuncia sobre la demolició"


Aquesta Sala no es pot pronunciar sobre si és més convenient per al domini públic el manteniment o la demolició, i això perquè la valoració del domini públic en relació a aquesta qüestió no ha estat objecte exprés de la resolució", assegura el tribunal, que no entra a debatre si la piscina en sòl de domini públic a de ser demolida. Tot i així, la Sala insta al Ministeri competent a obrir un expedient "per la declaració de caducitat per incompliment de les condicions en les quals s'atorgà la concessió

 

Comentaris

El sinvergüenza del corpiño rojo y el consolador

Crónico | 25/05/2009, 08:01

Mira lo que publica en cambio su panfleto facha el muy InMundo:
BALEARES | Tiene concesión hasta 2016
La Audiencia anula la regulación del uso público de la piscina del director de EL MUNDO.
La Audiencia Nacional ha anulado dos resoluciones del Ministerio de Medio Ambiente por las que se regulaba el uso público de la piscina que forma parte del domicilio del director de EL MUNDO, Pedro J. Ramírez, en Son Servera (Mallorca).

Según la agencia Efe, aunque la Audiencia ha estimado "parcialmente" los recursos del llamado 'Lobby per la Independencia', mantiene en vigor la concesión otorgada a la anterior propietaria de la finca. Eso retrotrae la situación al momento en que los intentos de acceder por la fuerza al recinto de los grupos radicales y la propia invasión encabezada por el diputado Joan Puig obligaron a la suspensión gubernativa del uso público en 2005.

La piscina, de apenas seis metros de radio, fue construida en los años 70 -mucho antes de que el director de EL MUNDO comprara la finca- y tiene una concesión en vigor hasta 2016. Según criterio de la Abogacía del Estado, su uso público debe regularse de forma compatible con la seguridad de Pedro J. Ramírez y su familia.

La sentencia, que no será firme hasta que haya sido ratificada o revocada por el Tribunal Supremo, aún no ha sido comunicada al director de EL MUNDO y, por lo tanto, no obra en poder de este periódico. Sin embargo, el domingo fue divulgada parcialmente por medios afines al 'Lobby per la Independencia' y la propia agencia Efe difundió una noticia acompañada de comentarios del portavoz del mencionado grupo radical.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb