SEXE, BARÇA i INDEPENDENCIA

Bloc destinat a tots aquells que van calents com una moto, senten els colors del Barça i volen uns Països Catalans independents i unificats.

Intent desesperat de Matas i Ramírez per aturar el rum-rum de la cocaïna i de sexe amb Mapau Janer

pesolbullit | 07 Setembre, 2008 15:45

www.lobbyperlaindependenci.org

 

 


El paperot pudent foraster de la màfia madrilenya, El (In)Mundo, publica avui una macroentrevista a Jaume Matas realitzada per Pedrito Piscinas (tot i que el seu nom no consta per escrit), Esteban Urreiztieta Gora-eta i Agustín Pery, i que no és altra cosa que un intent desesperat tant de Matas com del seu company de malifetes amb la piscina il.legal, Ramírez, per aturar el rum-rum que corr per tot Mallorca i que vincula el primer amb l'adicció a la cocaïna, com Rodrigo de Santos, amb la corrupció a gran escala, amb l'augment espectacular del seu patrimoni, amb la història de banyes amb Mapau Janer, amb el desgovern i el caos de l'administració, etc. etc.


El títol de l'entrevista que ocupa el gran titular de portada d'El (In)Mundo parla per ell totsol: "NI ME HE ENRIQUECIDO CON LA POLÍTICA NI SOY COCAINÓMANO". Hahahaha! Com deien els llatins: "Excusatio non petita, accusatio manifesta", o dit en català de Mallorca: Qui s'excusa, ell mateix s'acusa!


Quina parella de llosques, de clovelles i de cràpules hi ha amb en Matetes i en Pedrito del "corpiño"! Ja ho vam dir un dia i ara ho tornarem repetir: Matas i Ramírez són dos coixos que s'aguanten un amb l'altre per no anar tots dos directes a la presó de la carretera de Sóller! I ja veurem fins quan els durarà la fugida cap endavant!


Bé, com ja us podeu imaginar l'entrevista és digna d'emmarcar com a paradigma de la barra i la cara dura. Rasputín Matas i Pedrito piscinas són com dos germanets bessons que representen les dues cares de la mateixa moneda. Dit això, emperò, en Ramírez que s'ha passat des de 1996 ençà presentant Matas i Rodrigo de Santos scom un polítics honests, paradigma de la seriositat, l'honradesa, la transparència, la rectitud i l'eficàcia, aquesta vegada, quan ha vista la mar tan bruta, ja no s'ha atrevit a posar la mà al foc pel seu company de robatori de la zona marítmo-terrestre i a l'editorial ha escrit:


"Matas manifiesta de forma insistente que nunca se ha enriquecido con la política, explica cómo ha financiado la compra de su piso en Palma, niega poseer un apartamiento en Nueva York, asegura que jamás ha probado la cocaïna y desmiente cualquier relación amorosa con la escritora María de la Pau Janer, que fue en sus listas en las pasadas elecciones.


Sus palabras quedan ahí. No hay por qué dudar de su sinceridad ni de los datos que aporta. Si algún dia se demostrara que no ha dicho la verdad en esta entrevista, quedará gravemente en entredicho ante la opinión pública y ante su partido. Pero la carga de la prueba la tiene qsiempre que poner el que acusa".


Uuuiiiiuuuiiii!! En Pedrito Piscinas ja se fa enfora de l'empestat Matetes, tot i el seu intent desesperat de treure'l del bassiot de merda que ja li arriba a les orelles.


Per cert, després de passar revista al seu patrimoni a l'entrevista (adossat a cas Català, el Palauet medieval, que a l'editorial és convertit en "un piso", el pis de les Rambles que ha heretat de la família, etc.) en Ramírez s'oblida curiosament de treure a rotle el doble apartament de Matas a la primera línia i a la zona més privilegiada de la Colònia de Sant Jordi. I que consti que Ramírez no pot al.legar ignorància perquè fou precisament en aquest espectacular apartament on l'estiu de 2005 es van trobar tots dos i van decidir que Matas demanaria disculpes a Ramírez en nom de tot Balears per l'acció protagonitzada pel diputat Joan Puig, Joan Lladó, Bernat Fiol, Pere Pol, Conxi Penya, Josep Martí, Jaume Sastre... i que va consistir a exercir el dret de pas per la zona pública marítimo-terrestre de la Costa des Pins on està situada la piscina il.legal del director d'El (In)Mundo.


Ai Jaumet! Jaume! Vatua s'ase! Això com més va, més s'embruta! Com més intentes llevar-te el dogal, l'únic que aconsegueixes és estirar més la corda que t'acabarà tallant el coll!

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb