SEXE, BARÇA i INDEPENDENCIA

Bloc destinat a tots aquells que van calents com una moto, senten els colors del Barça i volen uns Països Catalans independents i unificats.

La guerra de la piscina: Banesto es nega a admetre el pagament de la multa amb monedes

pesolbullit | 29 Agost, 2008 00:00

http://www.lobbyperlaindependencia.org/

L'opereta bufa de la piscina il.legal de Pedro José Ramírez ja té un nou capítol. Ha passat avui de matí a l'oficina núm. 2461 que té Banesto al Polígon de son Castelló de Palma (Gran Via ASIMA, núm. 17, telf. 971 430798).

Com molt gent ignora, l'Audiència de Palma delega el cobrament de multes en determinades entitats bancàries, anau a saber a canvi de què. Ens trobam, doncs, que una justícia que en teoria és de tot els ciutadans no opera amb tots els bancs sinó amb una ínfima minoria que naturalment, a més d'ésser forastera, és madrilenya.


Bé, el cas és que avui, a les 12 hores, quan Josep Palou i Jaume Sastre han fet acte de presència a l'oficina esmentada de Banesto per pagar la multa i ingressar els 200 € al c.c. que té l'Audiència, núm. 0490/0000/78/1341/08, des d'un primer moment tot han estat problemes i emperons: primer el personal de l'oficina els ha dit que la quantitat de monedes no cabia a la caixa fort, a continuació han dit que aquella oficina només agafava les monedes dels seus clients habituals i finalment, davant la insistència de Palou i Sastre, els han dit que hi havia una llei que deia que no es podia pagar una quantitat amb xifra superior a 50 monedes. En fi, sembla que els bancs espanyols estan tan atrassats que encara no han descobert que existeixen unes màquines comptamonedes.


Res, davant tots aquests emperons Palou i Sastre han optat per partir, fer-se una fotografia davant l'esmentada sucursal, comunicar els fets a l'opinió pública i enviar un escrit a l'Audiència colonial i a les màximes instàncies del banc.


Cal afegir tot seguit, emperò, que entre els dos oficinistes que han atès Palou i Sastre no hi ha hagut unanimitat ja que mentre una al.lota, que duia un vestit verd, tenia una actitud més professional i raonable, sobretot quan ha vist que les monedes ja anaven comptades i classificades -amb etiqueta, data, pes i codi de barres- dins bosses precintades d'una empresa que es dedica al transport de doblers, l'altre oficinista de Banesto, que seu a la taula just entrant a mà dreta, sense venir a compte s'ha ficat dins la conversa i ha començat a dir que ell no agafaria les monedes, que en el pitjor dels casos les comptaria una a una a mà i que estaríem allà tres hores esperant i al final, quan ja no ha sabut que dir, ha conclòs afegint que existeix una llei que no es poden ingressar quantitats amb més de 50 monedes. En resum, com veis, tot un espectacle de "professionalitat" i un nou capítol a afegir a la guerra de la piscina.


A la vista dels fets, està clar que la pròxima vegada que anem a una sucursal de Banesto a pagar la multa hi haurem d'anar acompanyats d'un notari!

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb