SEXE, BARÇA i INDEPENDENCIA

Bloc destinat a tots aquells que van calents com una moto, senten els colors del Barça i volen uns Països Catalans independents i unificats.

Salvador Cardús, sociòleg i periodista, s'ha posicionat a favor de Joan Carretero

pesolbullit | 06 Juny, 2008 00:44

"Parla amb sentit comú perquè té un peu en la realitat"

salvador.cardus.png

Salvador Cardús, sociòleg i periodista, s'ha posicionat a favor de Joan Carretero de cara al proper congrés d'Esquerra. Segons ha dit Cardús al programa Els Matins de Catalunya Ràdio, "una de les virtuts que té en Carretero és el sentit comú amb el que parla, és una cosa que Esquerra havia tingut abans del 2003, que quan parlaven o feien declaracions deies 'Aquesta gent parla com nosaltres'". "Després això ho van perdre: a partir de la victòria de finals del 2003 vam deixar d'entendre el que deien, van entrar en aquest llenguatge polític que sempre has de llegir, no entre línies, sinó per sota de les entrelínies. I en Carretero, mentre va ser conseller va ser potser l'únic conseller que conservava aquest to directe, que parlava del Dragon Khan, o deia el senyor Zapatero ens ha enredat... coses que resultaven ofensives per clares, per directes", ha afegit.

Cardús ha afirmat també que Carretero "ha anat mantenint aquest to directe i clar, probablement perquè té un peu en la realitat, ni que sigui en la de la consulta que d'aquí cinc minuts obre i que per tant has d'atendre gent normal i corrent, que diu que li fa mal la panxa. I aquest tipus de connexió directe amb la realitat, el no perdre de vista el món, et deu permetre seguir parlant amb sentit comú. Ara mateix tampoc no ha dit res de l'altre món però el que ha dit se li ha entès tot. No hi havia dobles intencionalitats, no hi havia... era tot directe. Això és una gran virtut."

Font: diari E-NOTICIES.CAT
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb