SEXE, BARÇA i INDEPENDENCIA

Bloc destinat a tots aquells que van calents com una moto, senten els colors del Barça i volen uns Països Catalans independents i unificats.

Ramon Tremosa creu que la diagnosi de Carretero és la més encertada

pesolbullit | 22 Maig, 2008 22:11

www.reagrupament.cat

tremosa2.jpg


El prestigiós professor de Teoria Econòmica de la Universitat de Barcelona i expert en finançament i infraestructures, Ramon Tremosa, creu que la diagnosi de Carretero sobre la situació d’ERC és la més encertada.

 

http://paper.avui.cat/article/dialeg/127102/congres/desquerra.html

En el seu article de dijous al diari Avui, el professor Tremosa analitza la situació d’ERC a les portes del proper congrés des del punt de vista de la precarietat de la situació actual, després dels dos tripartits, i de les pèssimes perspectives que tindria ERC dirigida per Carod o Puigcercós.

Després d’analitzar les davallades electorals consecutives i les seves causes, així com el fracàs dels governs tripartits en polítiques clau per a Catalunya, com el finançament i les infraestructures, el professor Tremosa conclou: “El 2010, i sense avenços clars en l’autogovern, ni Carod, ara ja obertament prosocialista, ni Puigcercós, que és qui sembla tenir el pacte de sang amb Montilla, no arribaran als quinze diputats”. I reivindica, finalment, com a anàlisi política més encertada, la feta per Reagrupament.cat: “En la diagnosi del mal, si més no, qui més s’hi acosta és el metge Carretero”.

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb