SEXE, BARÇA i INDEPENDENCIA

Bloc destinat a tots aquells que van calents com una moto, senten els colors del Barça i volen uns Països Catalans independents i unificats.

Manel Mas , del PSC , un altre espanyolista carregat d'autoodi que vol manipular els mitjans de comunicació

pesolbullit | 06 Maig, 2008 05:00

 
El diputat del PSC al Congrés i exalacalde de Mataró, Manel Mas, demana al seu blog en un article titulat TV3. Privatitzada, cessar la periodista Mònica Terribas, responsable de l’informatiu La Nit al Dia, després de l’entrevista que va fer fa dues setmanes al president de la Genralitat José Montilla, en horari de màxima audiència.

Mas que crítica durament l’entrevista dient que “mentre el president contestava, darrera d’ell apareixia i desapareixia la imatge de la cara de Zapatero com si fos i fes un fantasmagòric control de les seves paraules”. Mas assegura que quan governava Jordi Pujol “una actuació semblant hagués estat impensable” i assegura que si hagués passat segurament hauria costat el càrrec a la periodista.

En aquest sentit, Mas, al final de l’article, planteja un dilema al director de comunicació de Montilla, Antoni Bolaño, i li pregunta si tornarà a portar el president al programa de Mònica Terribas o bé “en demanarem el cap? Crec que en tenim tot el dret”, conclou.
 
comentaris publicats a elsingulardigital.cat:
ÚLTIM COMENTARI: XICA
05/05/2008
Sempre amb la mateixa "acritud" amb vers al nostre estimat Jordi Pujol o es embeja? el sr. Montilla porta un guió fet i el Sr. Jordi Pujol no tenia guions. De una vegada que governin sensa pensar amb el pasat, si es que ho saben fer. O NO
joan
02/05/2008
deu ser cosa de la crosta
(Sata)Mas
02/05/2008
Aquest Mas és l'exemple típic de català acomplexat i omplert de rencor i autoodi. En el blog de Saül Gordillo se'n va parlar no fa gaire. Mala persona i exemple paradigmàtic de la merda mental que aquests sociates han escampat durant decenis.
AS
02/05/2008
Però si la Terribas sempre li fa la pilota !! Se li veu el llautó de lluny, Només fot canya als de CIU.
Antoni Casas
02/05/2008
Bon exemple de tarannà democràtic si senyor,aquet senyor te tot el deret de fe esment de que no li agrada com va fer la seva feina la Sra Terriba, peró demaná la seva dimissió el retrata, Jo com a ciutadá que pago els meus impostos demano que aquet senyor dimiteixi del seus carrecs, crec que us un peril democratic. Aprofito per felicitar a la Sra. Monica Teribes per el seu programa , programe que penso que el donen a unes hores que es mereix.Salut i Republica
A
02/05/2008
Rectificació; Al final el meu comentari correcte es: a unes hores que NO es mereix. Salut
MASsa a la dreta
02/05/2008
El PSC té un tic de dictadura, prepotència....posats a demanar caps,,,podíem demanar tots els que han portat el país a l'estat deplorable actual....Uhi! perdò, No, que són sociates i aquest no pleguen ni dimiteixen mai.
Voltaire
03/05/2008
PZC: espanyolistes. Fatxes i dèspotes!!!!!!!! Aneu al Regne Unit a agafar una miqueta de vida democràtica!!!!
PetitBotifler
02/05/2008
Comencen a estar molt nerviosos, a can botifler, i els pica la "Crosta"...

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb