SEXE, BARÇA i INDEPENDENCIA

Bloc destinat a tots aquells que van calents com una moto, senten els colors del Barça i volen uns Països Catalans independents i unificats.

Més sobre el barrut Baltasar... Baltasar replica als dirigents d'ICV de Terres de l'Ebre que "tenen les portes obertes" per anar-se'

pesolbullit | 17 Abril, 2008 23:10

 

comentaris reproduïts de elsingulardigital.cat 

ÚLTIM COMENTARI: Fèlix

ICV abocada a la més absoluta marginalitat política. I jo que me n'alegro. Comunistes fora del Parlament. Dit això ... aquest pobre home no hi toca. És el paradigma de la ineptitut més absoluta ... i segueix. Deu tenir alguna altra filla per a col·locar i no pot marxar abans d'acabar "la feina". A la Lluna ja li ha enjoncat un sou de 60.000 Euritos. Digueu-li "tonto".
 
PERE S.

Quina humilitat, quin senyorío, quina educació, que exquisit....se m´acaben els adjectius per qualificar la positiva reacció del Baltasar amb els seus companys de partit !!!
 
Josep Nebot

M'encanten els comunistes, com els toquen les cadires, perden les bones formes kumbes i treuen el seu savoir faire stalinista.
 
Ricomana

Stalinisme en estat pur. I encara poden estar contents, els d'Iniciativa de l'Ebre, poden marxar tranquil·lament. Stalin els hauria enviat directament a Sibèria. No tenen dret de queixar-se. El Partit sempre té raó.
 
Marc
 
Amb quina cola estan enganxats aquests a la cadira? Farien bona propaganda de publicar-ho, fins i tot potser augmentarien els pressupostos de la gene...
 
Carles Forrellad

Senyor Baltasar: han de marxar els dirigents d'ICV de les terres de l'Ebre que exigeixen el compliment del programa electoral d'ICV i del pacte del Tripartit -ambdós documents s'oposen expressament a qualsevol transvasament de l'Ebre-, o vostè que ha incomplert el programa electoral d'ICV?. Sr Conseller, sap el significat de la paraula "coherència"? Aquest home li comencen a sortir els tics stalinistes forjats en la militància al PSUC. Per això s'enten tant amb en Montilla, qui el 1976 militava en el maoisme de la "revolució cultural" i els 30 milions de morts.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb