SEXE, BARÇA i INDEPENDENCIA

Bloc destinat a tots aquells que van calents com una moto, senten els colors del Barça i volen uns Països Catalans independents i unificats.

CORRENT CRÍTIC A CDC: "Convergència ha d'optar per la independència"

pesolbullit | 08 Abril, 2008 23:34

www.enoticies.com

 
 Joan Fonollosa, al plató de l'e-tv
Joan Fonollosa, al plató de l'e-tv
 
  El conseller nacional de CDC Joan Fonollosa, que ha impulsat el corrent Refundar Convergència, considera que la formació s'ha de declarar independentista al proper congrés del mes de juliol. "Convergència ha d'optar decididament per la independència", ha afirmat en una entrevista televisiva amb e-notícies. El corrent d'opinió proposa un 55% per a la independència de Catalunya perquè "és el percentatge que va exigir la Unió Europea amb el referèndum de Montenegro". El conseller nacional assegura, en aquest sentit, que "molts convergents estan per la independència" i que "he trobat molts suports". "La independència és el canvi que necessita Catalunya, en aquests moments no hi ha una altra solució", ha insistit.

En la seva opinió, el catalanisme ha fracassat en la seva intenció de "democratitzar i modernitzar Espanya" perquè "Catalunya és un país de comerciants i Castella sempre ha estat un país de guerrers". Fonollosa tampoc qüestiona el lideratge de Mas en el cas hipotètic que CDC es declarés independentista perquè "no es per a mi cap problema", però admet que probablement la federació amb Unió s'acabaria trencant. "Mirem de no fer-nos mal en aquest cas", ha manifestat.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb