SEXE, BARÇA i INDEPENDENCIA

Bloc destinat a tots aquells que van calents com una moto, senten els colors del Barça i volen uns Països Catalans independents i unificats.

En Carod marxa per la porta del darrera

pesolbullit | 26 Març, 2008 01:14

 

Veient que tenia totes les de perdre el senyor Carod ha decidit no presentar-se a la reelecció, ha arribat un punt en que s'ha quedat sense credibilitat, ha abusat del tacticisme i dels tripijocs i com no podia ser d'una altra manera se'n va matant i presentant-se com una víctima. Ha estat víctima de si mateix , de la seva supèrbia i del seu maquiavelisme i també, lògicament, de l' "amic" Puigcercós, un conspirador professional, un saltataulells que l'unic que sap fer és maquinar i jugar brut. Pobre ERC! L'últim numeret del senyor Carod és intentar salvar la cadira acostant-se a En Carretero, no sé si ho fa per desacreditar-lo políticament, si ho fa per fotre al Puigcercós o si bé tot això no respon a res més que un nou numeret teatral muntat per Puigcercós i Carod per a que un controli el partit i l'altre sigui candidat. El millor que podrien fer aquests dos senyors és deixar d'embolicar la troca amb les seves collonades i deixar que ERC la dirigissin persones noves i que entrés aire fresc al partit. Ja ho vaig dir fa temps, "Carod acabarà com Joan Gaspart" i així ha estat, se'n va cinc minuts abans de que el facin fora.

  A continuació reprodueixo el que ha dit avui el periodista Jordi Basté sobre el senyor Carod, unes paraules que deixen ben retratat al personatge i que demostren que per molt bon orador i molt bon líder que siguis si et dediques a enganyar i a prendre el pèl a la gent i a tractar a la resta dels humans com si fossin éssers inferiors a la llarga tens totes les de perdre.

RAC 1 retira la invitació a Carod-Rovira per "mentider"

Basté, al centre, amb companys de RAC 1
Basté, al centre, amb companys de RAC 1
El periodista de RAC 1, Jordi Basté, ha criticat, durant el programa matinal de l'emissora de Godó, l'encara president d'Esquerra i vicepresident del Govern, Josep Lluís Carod- Rovira, per avançar a Catalunya Ràdio que no es presentaria a la reelecció a la presidència del partit, quan tenia aparaulada la seva presència als estudis RAC 1 per a demà. Basté ha retirat la invitació a Carod i ha lamentat que el vicepresident del Govern "hagi fet, un dia més, de la mentida, bandera".

"Carod-Rovira ha anunciat que no es presenta a la reelecció per a la presidència. Ho ha dit en una entrevista amb el Bassas quan havia pactat demà ser a l'estudi amb nosaltres després de l'entrevista que li va concedir al Xavier Bosch ara fa una setmana al diari Avui. Evidentment, un dia més, Carod-Rovira i el seu departament de Comunicació, han tingut la mentida com a bandera. Em sap molt greu, però renunciem a la presència de Carod-Rovira per a demà per falta de paraula i per mentida. Si aquest ha de ser l'home que ha de guiar Catalunya cap a la independència dubto que mai la tinguem, ni al 2014 ni al 3024", ha lamentat el periodista.

"Poca paraula, molta retòrica, i sobretot, moltes, moltes mentides. Això sí, segons els oients de 'El món a RAC 1' a través dels seus SMS, Carod i Puigcercós tenien un empat tècnic. Potser un dia explicarem aquesta història", ha advertit finalment Jordi Basté.

Posteriorment, Basté ha reconegut que la retirada de la invitació a Carod "alguns ho poden interpretar com un atac de banyes", i ha argumentat que "diem que és mentida perquè ara fa 6 dies Carod tenia previst assistir al programa d'avui" a RAC 1. "Dilluns a la tarda ens van trucar dient que no podria venir per temes de Govern", ha recordat, a més d'apuntar també que "si anar a una emissora es tasca de Govern, endavant les atxes". "El departament de comunicació ens va garantir que la de RAC 1 seria la tercera entrevista, després de TV3 i de l'Avui".

"Si Carod vol considerar RAC 1 la vintena emissora ens semblarà molt bé, però sobretot que ens ho digui, només cal que ens ho digui, ja està, punt i final", ha deixat clar el periodista, per tot seguit considerar que "el que no pot ser es que ens diguin: 'vindrà aquest dia', després ens ho desconvoqui per tema de Govern i després de desconvocar-nos veiem que se'n va a una altra emissora".

"És un problema de falta de rigor de Carod i el seu departament de comunicació. Punt i pilota. Ni atac de banyes ni res. Magnífic per l'Antoni [Bassas], magnífic per Catalunya Ràdio i magnífic per la professió", ha reiterat Basté, per tot seguit sentenciar que "ara som nosaltres els que diem que per raons òbvies, que una persona que diu el que diu i que després no compleix la seva paraula, més val no convidar-lo".

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb