SEXE, BARÇA i INDEPENDENCIA

Bloc destinat a tots aquells que van calents com una moto, senten els colors del Barça i volen uns Països Catalans independents i unificats.

Titot no votarà ERC pel seu "poltronisme i covardia"

pesolbullit | 25 Febrer, 2008 23:24

www.adeuespanya.cat

El cantant de Mesclat, Francesc Ribera 'Titot' ha manifestat la seva intenció de no votar la llista d'ERC a les properes eleccions generals. En una entrada al seu bloc, Ribera, vinculat des de la campanya de les últimes europees a les CUP, adverteix: "si alguna vegada havia votat Esquerra, ara no ho faré, i d'aquests (fins i tot ERC ho té claríssim i diu que perdre'n 3 seria 'normal') en serem uns quants".

Pel músic, si Esquerra veiés reduïda la seva representació al Congrés dels diputats, "això no és un retrocés de l'independentisme: és un càstig a la covardia i al poltronisme". El músic creu que Esquerra no només "no ofereix res als independentistes sinó que s'han esfondrat les raons que els feien créixer: Es perceb ERC com a hereu de la política de peix al cove (...). Es perceb que l'objectiu immediat ja no és traçar (i seguir) un full de ruta cap a la independència, sinó que l'independentisme co-governi. Es perceb que el concepte de nació espanyola ha desenvolupat anticossos contra Esquerra. ERC s'ha deixat aixecar la camisa tants cops que han deixat de preocupar".

Per Titot, "la valentia d'ERC no ha anat més enllà d'aquella roda de premsa de Carod anunciant que es presentava ell mateix a les 'generals'. Ben al contrari, 'la seguretat laboral' de centenars de càrrecs polítics han condicionat clarament la capacitat de 'plantar-se'".
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb