SEXE, BARÇA i INDEPENDENCIA

Bloc destinat a tots aquells que van calents com una moto, senten els colors del Barça i volen uns Països Catalans independents i unificats.

ELS NACIONALISTES BALEARS FAN BÉ LA SEVA FEINA, ELS DEL PAÍS VALENCIÀ I ELS DEL PRINCIPAT NO.

pesolbullit | 25 Febrer, 2008 02:12

Vivim en un país colonitzat, expoliat i esquarterat i l'única opció q tenim per tirar endavant és la creació d'un estat independent separat d'Espanya i de França. Per aconseguir la inde pendència l'únic mitjà que tenim és la unitat d'acció, només si tots els nacionalistes catalans anem junts i ens unim tindrem la força suficient per afrontar aquesta empresa .


Sembla ser que a les Illes això s'ha entés i en aquestes eleccions totes les forces nacionalistes aniran juntes (PSM, ERC, UM i fins i tot els ecologistes i Esquerra Unida) . No oblidem que l'any 2003 a Eivissa no hi va haver unió i per culpa d'això es va perdre un dipuata que va ser clau en la derrota del Pacte de Progrés.


Al País Valencià, en canvi, les lluites fratricides en el si de EUPV poden tenir uns efectes devastadors, l'aparició del partit Iniciativa del Poble Valencià dissortadament només servirà per atomitzar encara més en nacionalisme valencià, per una banda EUPV, per l'altra IPV, per l'altra el BLOC i per l'altra ERPV, tots barallats entre ells i barallant-se per les engrunes, un panorama molt penós. L'aparició de IPV pot tenir coses bones i la implantació d'ERC al País Valencià crec que és un encert, però el suport electoral que té el nacionalisme valencià és encara escàs i anar a unes eleccions de tots contra tots barallant-se per tant poc no té gaire sentit. Tampoc cal oblidar el maldecap de la barrera electoral del 5%, que pot acabar comportant que en les properes eleccions valencianes del 2011 quedin fora de les Corts Valencianes, tant EUPV, com el BLOC, com IPV.

 

Al Principat les coses també s'estan fent fatal. A diferència del que passa a les Illes i al País Valencià, al Principat el nacionalisme català és majoritari i el tàndem PP-PSOE està en clara minoria, però el problema rau en el fet de que els nefastos dirigents d'ERC i de CiU en lloc d'arraconar al PP i al PSOE a l'oposició i reforçar l'eix nacional català el que fan és supeditar-se al bipartidisme PP-PSOE. Els dirigents d'ERC es dediquen a fer-li el joc al PSOE, mentre que els de CiU han estat durant anys (i podrien tornar a ser-ho) un fidel aliat del PP. Al Principat qualsevol pacte passa per la premisa de que en ell hi sigui el PSOE o bé el PP. O govern del PSC amb ERC+ICV o govern del PSC amb CiU o govern de CiU amb el PP. El tacticisme , el maquiavelisme i el joc brut del dirigents de CiU i ERC està afectant molt negativament al nacionalisme català i comportarà, amb tota seguretat, una important davallada del vot nacionalista, davallada que pot quedar maquillada per la baixa participació però que a hores d'ara sembla inevitable. El votant nacionalista està del tot desorientat, o bé votes una ERC supeditada al PSC, que s'omple la boca de grans discursos però que en la pràctica acaba votant sempre els candidats que presenta el PSC, o bé votes a una CiU capaç de vendre's al PP o al PSC i que està dirigida per uns ineptes que l'unic que volen és tocar poder com sigui. El nacionalisme català al Principat mai havia estat pitjor, tant CiU com ERC s'ha quedat sense credibilitat i l'única opció que ens queda és votar en blanc, no votar o votar el partit republicà, que és l'unic partit independentista que es presenta, és ben trist. Espero que aviat canviin les coses a la direcció d'ERC, sinó l'única opció que ens queda és la de crear un nou partit nacionalista català que ens representi a tots els independentistes, les direccions d'ERC i CiU ara mateix no ho fan. 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb