SEXE, BARÇA i INDEPENDENCIA

Bloc destinat a tots aquells que van calents com una moto, senten els colors del Barça i volen uns Països Catalans independents i unificats.

Eliseu Climent reclama a Clos que assumeixi la seva responsabilitat en el cas del repetidor de la Carresqueta

pesolbullit | 14 Desembre, 2007 02:14

www.elsingulardigital.cat

 

El president d’Acció Cultural del País Valencia (ACPV), Eliseu Climent, no es mossega la llengua a l’hora de carregar responsabilitats per la clausura del repetidor de TVC de la Carresqueta al País Valencià. Segons Climent, és el Ministre d’Indústria, Joan Clos, qui no ha actuat com li pertoca i qui ha legitimat a la Generalitat Valenciana per decidir i exercir un poder sobre uns repetidors i unes línies de les que, segons Climent, no en són propietaris.

Per al president d’Acció Cultural la solució d’aquesta qüestió passa per mans del govern central i exclou la possibilitat d’una negociació entre governs autonòmics ja que, segons ell, amb el PP valencià, establert a la Generalitat Valenciana amb una sòlida majoria absoluta, no es podrà negociar. Climent insta a Clos a actuar, a duu a la pràctica les seves responsabilitats i afirma que, si no ho fa, hauria de ser José Montilla qui el pressionés perquè acabés fent “el què ha de fer com a ministre”.

Climent també ha destacat, en el programa de TV3 Els Matins, l’amenaça que plana sobre la resta de repetidors del país Valencià. “Cada quinze dies pot caure un repetidor” ha senyalat Climent que, tot seguit, ha afegit que “els polítics catalans haurien de prendre’s aquest tema més seriosament”.

Tot i els complicats esdeveniments que està vivint ACPV, Climent s’ha acomiadat amb un missatge optimista assegurant que aquesta qüestió s’acabarà solucionant per una o altre via. Tot i així no s’ha estat de remarcar la responsabilitat que recau sobre el PSOE i Joan Clos, la lamentable confrontació constant entre els governs català, valencià i balear i la bona voluntat del Conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, que, segons ha dit, peca d’ingenuïtat i bona fe en un camp on aquests atributs no serveixen.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb