SEXE, BARÇA i INDEPENDENCIA

Bloc destinat a tots aquells que van calents com una moto, senten els colors del Barça i volen uns Països Catalans independents i unificats.

Carod admet que els del PSC "em són simpàtics"

pesolbullit | 30 Octubre, 2007 01:33

Si aquest barrut se'n anés d'una punyetera vegada al PSOE ens faria un favor a tots els independentistes...

 

http://www.e-noticies.com

 

Carod diu que ICV i el PSC
Carod diu que ICV i el PSC "són federalistes"
El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira ha reconegut a TV3 que "jo estic governant amb els socialistes i Iniciativa que són federalistes" i ha apuntat que "aquesta m'ha semblat sempre una utopia, per això em són simpàtics, les utopies crec que són boniques". Carod ha recordat, però, que pel "federalisme es necessiten dos", en canvi "ser independents només depèn de nosaltres".

"Aquests tenen la ideologia precisada, en el cas de CiU no se sap", ha dit Carod, que també ha mostrat el seu convenciment que en un referèndum d'independència, els votants del PSC "apostarien per ser un país normal".

Carod ha revelat també "ja hem fet cas al 43%" de la militància que demana una revisió del pacte de Govern amb el PSC i que "aquest diumenge vam estar tancats amb la direcció". "Ens hem reunit per revisar el pacte de Govern, en el bon sentit. La gent no demana que canviem de parella, ens demana que ballem millor", ha dit Carod, a més d'atorgar "un notable" al primer any del govern d'Entesa.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb