SEXE, BARÇA i INDEPENDENCIA

Bloc destinat a tots aquells que van calents com una moto, senten els colors del Barça i volen uns Països Catalans independents i unificats.

CiU,ERC i ICV s'uneixen al Parlament per demanar la dimissió de la ministra Alvarez

pesolbullit | 30 Octubre, 2007 01:32

http://www.elsingulardigital.cat

Els grups de CiU, ERC i ICV-EUiA uniran les seves forces perquè en el pròxim ple del Parlament, el 14 de novembre, la cambra pugui votar un text que plantegi la dimissió de la ministra de Foment, Magdalena Álvarez. ERC i ICV-EUiA, d'una banda, i CiU, de l'altra, han registrat dues propostes de resolució en les quals es reclama que Álvarez cessi de les seves responsabilitats com a ministra.

Perquè es puguin substanciar en el pròxim ple, és necessari que la Junta de Portaveus del Parlament les inclogui en l'ordre del dia i CiU, ERC i ICV-EUiA ja s'han posat d'acord per fer-ho possible, segons que han explicat fonts parlamentàries.

La resolució de CiU proposa que manifestar la "necessitat" que la ministra "cessi amb caràcter immediat de les seves responsabilitats" al capdavant de Foment, donada la seva "incapacitat per solucionar la greu crisi d'abast nacional que afecta Catalunya com a conseqüència del col·lapse del sistema ferroviari català i que perjudica greument el dret fonamental a la mobilitat dels ciutadans".

De la seva banda, la resolució conjunta d'ERC i ICV-EUiA demana al president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, que depuri "responsabilitats tècniques i polítiques, tant dels responsables del Ministeri de Foment com de les operadores Adif i Renfe i de les empreses contractistes de les obres, començant per la destitució de la ministra de Foment com a principal responsable polític".

CiU s'ha mostrat disposada a defensar aquesta resolució, encara que possiblement no voti a favor d'un dels seus punts, en el qual es destaca el paper del govern català en la gestió de la crisi.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb