SEXE, BARÇA i INDEPENDENCIA

Bloc destinat a tots aquells que van calents com una moto, senten els colors del Barça i volen uns Països Catalans independents i unificats.

LA CONFERÈNCIA NACIONAL DE 20 D’OCTUBRE

pesolbullit | 30 Octubre, 2007 01:26

20 Octubre 2007 by tecnic -->

 http://www.reagrupament.cat/

Reagrupament.Cat es felicita pel desenvolupament de la Conferència Nacional de dissabte, amb l’assistència de la majoria de les 2.800 persones inscrites.
El debat entre les diferents opcions es va efectuar amb normalitat democràtica i no s’ha produït cap mena de ruptura del partit, ni s’ha retornat a les discussions entre independentistes que auguraven alguns.

Els militants d’ERC han demostrat estar al nivell dels grans partits europeus en les diferències. En opcions cabdals es mantenen sense trencaments interns. És el cas del partit laboralista britànic, amb profundes discrepàncies davant la guerra d’Iraq, que van donar lloc que més de 130 diputats votessin contra la guerra, sense que es trenqués el partit. S’ha demostrat que el debat no resta sinó que suma.

Reagrupament.Cat es felicita també pel progrés de molts dels seus plantejaments i del seu discurs en el conjunt del partit. Diferents seccions locals han presentat esmenes anàlogues a les plantejades a la nostra ponència alternativa que han estat consensuades i incorporades a la ponència oficial. La proposta del referèndum del 2014 és un dels exemples més clars de la penetració dels nostres plantejaments. El mateix ponent oficial ha reconegut que s’ha acceptat un 95% de la nostra esmena a la totalitat. També la intervenció del nostre president a TVE, amb plantejaments ferms sobre la nostra identitat i de confrontació amb els 300 anys de domini amb l’Estat espanyol, mostra que aquest és el camí per recuperar el suport popular.

Tot i això es mantenen diferències importants que es concreten precisament en les “línies roges” marcades per la comissió executiva que han impedit que retiréssim la nostra ponència: las renegociació del govern d’Entesa, la candidatura de Dignitat Nacional a les eleccions generals espanyoles, la recuperació de la cultura de reinvidicació al partit, la llei de referèndums, la separació funcional entre càrrecs del partit i càrrecs al govern, una estructura més participativa i democràtica, la internacionalització del nostre dret a la autodeterminació…

Reagrupament.Cat agraeix el suport de més del 22% de la militància present que és un estímul per continuar la nostra carrera a favor del redreçament d’Esquerra Republicana de Catatalunya i no els defraudarem. Als altres companys els agraïm l’atenció i el respecte amb què han escoltat els nostres plantejaments.

Reagrupament.Cat estarà vigilant que la voluntat de la majoria dels militants es respecti i que la direcció d’ERC tiri endavant totes les propostes recollides en la ponència oficial i que la seva actuació al govern sigui conseqüent amb els compromisos adquirits davant la militància.


UN de cada TRES militants d’ERC NO està amb la direcció.<
p> 

Un 22% dels militants han votat a favor de l’esmena a la totalitat de Reagrupament.cat, i gairebé un 9% s’hi han abstingut.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb