SEXE, BARÇA i INDEPENDENCIA

Bloc destinat a tots aquells que van calents com una moto, senten els colors del Barça i volen uns Països Catalans independents i unificats.

Una petició a CiU i ERC

pesolbullit | 07 Agost, 2007 02:07

carta dirigida per un lector del diari avui a les direccions de CiU i ERC.-

Cap dels serveis que depenen d'Espanya no funcionen bé. El menyspreu envers els catalans segueix essent igual, mani qui mani a Espanya. I evidentment, no dimiteix ningú. A ells no els afecta, Catalunya queda molt lluny. Zapatero mesquineja donar un bocí de poder. I els socialistes catalans, presoners de Zapatero, callen i apliquen el victimisme que tant criticaren a Pujol.

És per això que demanaria a CiU i ERC que presentessin una candidatura conjunta a les Corts Generals. Penso que governar junts a Catalunya és complicat, perquè les polítiques de cadascun són contraposades. Però crec que seria bastant fàcil presentar un programa conjunt a Madrid, per defensar els interessos dels catalans. Cal oblidar-se de ministeris.

Ja sé que és una proposta càndida, però aviso els actuals dirigents d'ambdós partits que més val que espavilin o aviat sortirà gent per rellevar-los. El grau d'il·lusió nacional amb l'aprovació de la proposta d'Estatut del Parlament de Catalunya va ser tan alt, i el grau de decepció actual és tan gran, que els passarà factura si segueixen sense oferir res millor.

Jordi Balius i Matas

Barcelona

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb