SEXE, BARÇA i INDEPENDENCIA

Bloc destinat a tots aquells que van calents com una moto, senten els colors del Barça i volen uns Països Catalans independents i unificats.

Enderroquen el toro d'Osborne del Bruc una setmana després de la seva col·locació

pesolbullit | 05 Agost, 2007 04:46

http://www.elsingulardigital.cat

 

Una vintena de persones han enderrocat el toro d'Osborne del Bruc (Anoia), amb prou feines una setmana després que la figura toril, l'única que quedava en peu a Catalunya, fos instal·lada en aquest municipi de la comarca d'Anoia, segons que han confirmat a Efe fonts de l'ajuntament.

Un grup autodenominat "Germandat catalana La Bandera Negra" ha reivindicat en un comunicat l'autoria d'aquest acte vandàlic, amb el qual han volgut "netejar" la silueta de la "sagrada" muntanya de Montserrat de la "immundícia cornuda espanyola que pretenia embrutar-la".

"Després de tres hores de bona i dura feina, a les sis del matí, el toro d'Osborne del Bruc ha caigut vergonyosament com un gegant amb peus de fang", ha assenyalat el grup de "valents catalans", que ha aconseguit així abatre la popular figura toril, d'uns catorze metres d'alt i diverses tones de pes.

"El toro d'Osborne del Bruc ha caigut i, després, ha estat trepitjat, ultratjat i humiliat pels patriotes que l'han vençut mentre per l'horitzó sortia un sol de justícia", han afegit els membres de "La Bandera Negra", que s'han mostrat disposats a evitar que s'erigeixen més siluetes del toro d'Osborne en territori català.

"Cada vegada que un símbol espanyol sigui alçat, serà abatut sense contemplacions pels patriotes catalans com a mostra de la nostra voluntat irreductible de defensar a ultrança els nostres drets nacionals", han afirmat els membres d'aquesta enigmàtica germandat.

Fonts de l'ajuntament del Bruc han confirmat a Efe que, evidentment, el poble s'ha despertat aquest matí sense la negra i inconfusible imatge de la marca de begudes Osborne, i han assenyalat que, de moment, el consistori no la retirarà del terra, en tractar-se d'una propietat privada.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb