SEXE, BARÇA i INDEPENDENCIA

Bloc destinat a tots aquells que van calents com una moto, senten els colors del Barça i volen uns Països Catalans independents i unificats.

Alejandro Echevarría va facturar a Mútua Universal

pesolbullit | 05 Agost, 2007 04:11

http://www.e-noticies.com

 L'empresa d'Alejandro Echevarría ha facturat en vàries ocasions a Mútua Universal, l'entitat presidida pel seu pare, Juan Echevarría, registrada recentment per la policia per ordres del jutjat número 21 de Barcelona, segons ha sabut e-notícies de fonts properes a la investigació. La relació comercial no tindria, en principi, conseqüències legals, però destaca el fet que la consultora del fill -que es dedica a assessorar empreses- facturi sovint a l'empresa presidida pel seu pare.

La Mútua Universal, amb seu a l'Anviguda del Tibidado de Barcelona, va ser registrada dimecres passat per agents de les Unitats Contra la Droga i el Crim Organitzat (UDICO) després d'una querella criminal presentada per la Fiscalia Anticorrupció davant el jutjat d'instrucció numero 21 de Barcelona.

Segons la querella, se sospita que la direcció de la Mútua Universal hauria creat presumptament una comptabilitat B i que hauria utilitzat factures falses per a justificar davant la Seguretat Social uns serveis que mai es van portar a terme.

La companyia, que aquest any celebra el seu cent aniversari, va tancar l'últim exercici amb uns ingressos per quotes de 967 milions d'euros, un 11,22% més que 2005, i amb un benefici de 138,83 milions d'euros. Mútua Universal d'Accidents de Treball i Malalties Professionals de la Seguretat Social és una associació voluntària d'empreses que, sense ànim de lucre, es constituïx legalment amb la responsabilitat mancomunada de les empreses associades com col·laboradora de la Seguretat Social.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb