SEXE, BARÇA i INDEPENDENCIA

Bloc destinat a tots aquells que van calents com una moto, senten els colors del Barça i volen uns Països Catalans independents i unificats.

Entre el 2003 i el 2006 el patrimoni d'Eduard Planells va augmentar espectacularment

pesolbullit | 02 Agost, 2007 03:08

http://www.e-noticies.com

L'exsubdelegat del Govern, Eduard Planells
L'exsubdelegat del Govern, Eduard Planells
Sorprèn el contrast entre els increments espectaculars del patrimoni i la despesa d'Eduard Planells els últims anys i el seu sou com a funcionari de l'administració, encara que sigui de rang elevat. Segons informa EL Periódico, l'exsubdelegat del Govern a Catalunya aconseguia invertir en béns immobles i valors borsaris una quantitat que superava en el 27% el total dels seus ingressos bruts, és a dir, abans d'impostos. El jutge ja disposa de l'exhaustiva radiografia patrimonial de Planells, detingut per les presumptes irregularitats comeses en la tramitació de permisos de treball i residència a representants de la màfia russa a Espanya.

Planells consta com a titular de cinc vivendes i una finca rústica, segons la documentació facilitada per l'Agència Tributària a la fiscalia anticorrupció. El 2006, l'últim exercici fiscal, el valor cadastral total d'aquestes propietats és de més de 197.000 euros. Les finques de Planells es troben a Barcelona, Tarragona, el Vendrell (Baix Penedès), Lleida i Peramola (Alt Urgell).

A aquest patrimoni immobiliari cal sumar-hi les propietats de la seva dona, Elena Guix, que té inscrites dues vivendes més --una a Barcelona i una altra a Tarragona--, a més de la que comparteix a Peramola amb el seu marit.

L'any 2003, Planells va invertir més de 198.000 euros en l'adquisició d'immobles, la quantitat més alta dedicada a engruixir el patrimoni de l'exalt funcionari, però no l'única. El 1998 hi va destinar 28.000 euros; el 1999, 34.000 euros, i el 2004, 8.000 euros.

Entre els anys 2003 i 2006, Planells va dedicar més de 367.000 euros a la compra d'accions, plans de pensions, adquisició d'immobles, amortitzar crèdits i comprar cotxes. Aquests diners, que suposa una mitjana de 91.800 euros per any en l'últim quadrienni, supera en un 27% el sou brut anual que va cobrar Planells durant aquest mateix període, 72.300 euros, segons les declaracions de la renda que va presentar a l'Agència Tributària i que ara analitzen la fiscalia anticorrupció i el jutge instructor.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb