SEXE, BARÇA i INDEPENDENCIA

Bloc destinat a tots aquells que van calents com una moto, senten els colors del Barça i volen uns Països Catalans independents i unificats.

La fiscalia investiga la mútua del sogre de Laporta

pesolbullit | 02 Agost, 2007 03:05

www.e-noticies.com

Juan Echevarría Puig, president de la Mútua Universal
Juan Echevarría Puig, president de la Mútua Universal
Agents de les Unitats Contra la Droga i el Crim Organitzat (UDICO) han registrat la seu central de Mútua Universal a Barcelona, que es troba en l'avinguda del Tibidabo. Aquesta acció policial s'emmarca en la querella criminal que fa uns dies va presentar la fiscalia anticorrupció davant el jutjat d'instrucció numero 21 de Barcelona. S'acusa a la direcció de la mútua, que presideix Juan Echevarría El Puig, sogre del president del FC Barcelona, Joan Laporta, i que està considerada com el tercer grup mutualista d'Espanya, de malversació de fons públics, delicte societari i administració deslleial.

Segons la querella, se sospita que la direcció de la Mútua Universal hauria creat presumptament una comptabilitat B i que hauria utilitzat factures falses per a justificar davant la Seguretat Social uns serveis que mai es van portar a terme. El frau pot ser multimillonari i el cas està sota secret de sumari.
La companyia, que aquest any celebra el seu cent aniversari, va tancar l'últim exercici amb uns ingressos per quotes de 967 milions d'euros, un 11,22% més que 2005, i amb un benefici de 138,83 milions d'euros. Mútua Universal d'Accidents de Treball i Malalties Professionals de la Seguretat Social és una associació voluntària d'empreses que, sense ànim de lucre, es constituïx legalment amb la responsabilitat mancomunada de les empreses associades com col·laboradora de la Seguretat Social.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb