SEXE, BARÇA i INDEPENDENCIA

Bloc destinat a tots aquells que van calents com una moto, senten els colors del Barça i volen uns Països Catalans independents i unificats.

Ricard Huguet: Catalunya, última colònia d’Espanya

pesolbullit | 30 Juliol, 2007 04:38

http://www.elsingulardigital.cat/

“Les decisions que afecten Catalunya es prenen a Catalunya”, segons va dir fa pocs dies don José Montilla. Cal tenir molta barra per dir-ho quan ells és la viva encarnació del sucursalisme espanyol del PSOE a Catalunya. Ell que va ser designat per Zapatero candidat a la Presidència de la Generalitat, després que el mateix Zapatero defenestrés a Pasqual Maragall. Si les decisions que ens afecten es prenen a casa nostra, hem de concloure que les que prenen AENA, IBERIA, RENFE i ENDESA, entre d’altres, no ens deuen afectar. Òbviament, res més lluny de la realitat diària. Pera totes aquestes empreses nacionals espanyoles radicades a Madrid, Catalunya és només un mercat del qual cal xuclar-ne el màxim profit amb el mínim d’inversió. Aquestes i altres companyies i organismes nacionals espanyols, són els perfectes aliats de la Hisenda Espanyola per depredar Catalunya en benefici d’ells, encara que sigui amb el risc d’enfonsar-nos. Llavors s’hauran acabat per sempre les afirmacions nacionals catalanes, la defensa de la llengua i de la identitat, la voluntad d’autogern i d’autodeterminació, que tan incomoden Espanya. Finalment, més debilitats encara i desposseïts dels propis recursos, haurem d’acabar pidolant que Espanya ens aculli com els més submisos i addictes dels seus súbdits.

Quan vaig sentir el conseller Castells assegurar que el Govern amb tota la contundència exigiria responsabilitats per l’apagada elèctrica d’aquesta setmana que ha afectat a un terç de la població de Barcelona, no sabia si riure o plorar. Si el Sr. Castells aplica la mateixa contundència que ha emprat per exigir la publicació de les balances fiscals , anem lluïts! I si el Sr. Piqué no hagués plegat, ara seria un bon moment per demanar-li un balanç del seu Pla de privatització del Sector elèctric. El resultat global per a Catalunya ha estat la desaparició de les companyies catalanes FECSA, ENHER, HIDRUNYA i d’altres més petites. De què han servit Majó, Piqué, Birulés Montilla i Clos, ells ministres catalans del PP i del PSOE en els darrers anys? D’altra banda, resulta patètic, veure els Srs. Clos i Hereu pretenent ecapçalar la indignació ciudadana. Sovint penso que les nostres desgràcies són encara poques si es considera que massa catalans segueixen votant partits espanyols. Avui és la llum; ahir, avui i demà és l’aeroport i els trens; i cada dia el col.lapse circulatori. I dia vindrà que serà l’aigua. Si lliuréssim la nostra voluntat política als Montilla, Chacon, Iceta, Sirera,etc, estaríem expressant, democràticament això sí, la nostra submissió a la metrópoli i la nostra resignació a seguir essent una colònia explotada.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb