SEXE, BARÇA i INDEPENDENCIA

Bloc destinat a tots aquells que van calents com una moto, senten els colors del Barça i volen uns Països Catalans independents i unificats.

L’estrategia d’ERC de mantenir-se al govern tripartit és nefasta

pesolbullit | 29 Juliol, 2007 04:39

http://www.poliblocs.cat

L’estrategia d’ERC de mantenir-se al govern tripartit és nefasta, ja ho hem dit moltes vegades. Per voler xupar poltrona, ara no podran aprofitar la ràbia dels ciutadans que veuen que el país es desmunta. Un país que es mereix el que li comença a passar. Per tou, mesell, ingenu i covard.

Catalunya comença a rebre les conseqüències de tots aquests anys de manca d’inversions per part de l’estat espanyol. La darrera época de Pujol va ser nefasta. Maragall no va arreglar res i Montilla no existeix com a president. L’abandonament en materia d’infraestructures durant tants anys comença a passar factura: caos als aeroports, caos a l’estatut amb el nou finançament, a la RENFE, a Endesa… I el que vindrà. I els catalans no ens atrevim a donar un cop a la taula. Cal una desconnexió definitiva amb Espanya o ens abocarà a un forat sense fons. Espanya trepitja les seves colònies i les expolia. Per això no li’n queda cap. Només nosaltres. El més greu és que els independentistes no saben canalitzar i aprofitar la ràbia i impotència dels ciutadans.

En Carod va estar encertat en el seu primer tripartit. El segon ha estat nefast. Ara ERC defensa un Estatut que no va votar i que mai s’aplicarà. Només aconseguirà desacreditar-se. I a sobre no pot aprofitar-se de la impotència que sentim els ciutadans cada vegada que veiem que paguem moltíssim per a ni tan sols rebre uns serveis tercermundistes. Perquè resulta que tots els diners van a parar a Madrid. La cosa és clara… els diners no van a les regions pobres espanyoles… van a Madrid. La capital d’Espanya roba els diners de la caixa comuna i després amaga la mà.

Venen temps molt difícils per no haver fet els deures i no haver iniciat el camí envers la independència. Quant més triguem, pitjor. Els ciutadans catalans, amb el nostre passotisme i amb el nostre servilisme atemorit, en som tan culpables com els nostres polítics o empresaris. O canviem de xip, o preveig situacions encara més grotesques. No calen revolucions ni grans gestes... simplement, quan anem a votar, optem per formacions independentistes.

 Daniel Solano, editorialista de poliblocs.cat.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb