SEXE, BARÇA i INDEPENDENCIA

Bloc destinat a tots aquells que van calents com una moto, senten els colors del Barça i volen uns Països Catalans independents i unificats.

Segresten "El jueves"

pesolbullit | 21 Juliol, 2007 05:48

http://taldiafaraunany.bloc.cat

 

Segresten "El jueves"


La notícia ha corregut com la pólvora encesa: el jutge Del Olmo ha ordenat el requisat de totes les revistes disponibles de El Jueves degut a l'acudit de la portada, que segons ell és denigrant i constitutiu d'un delicte d'injúries al successor de la corona.

Què voleu que us digui... jo trobo l'acudit graciós. És més, en cap moment no s'hi diu res que no sigui veritat. I tenint en compte que soms tots nosaltres qui sostenim la vida de reis (valga la redundància) que porten tota aquesta patuleia, trobo que l'acudit més aviat es queda curt. Ara ja és massa tard, però demà m'haig de llevar aviat i espero poder comprar la revista. No la compro mai, però demà faré un excepció, què collons!

En fi... la gent de El Jueves té tota la meva simpatia, espero que ningú hagi d'anar a la presó (ja seria el summum) i que en els pròxims números posin ben a caldo el collons de jutge ranci aquest, perquè s'ho ha ben guanyat.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb