SEXE, BARÇA i INDEPENDENCIA

Bloc destinat a tots aquells que van calents com una moto, senten els colors del Barça i volen uns Països Catalans independents i unificats.

Carod-Rovira acabarà com Joan Gaspart

pesolbullit | 03 Juliol, 2007 00:13

Aquesta nit el senyor Carod ha fet unes declaracions realment delirants a Loacalia televisió en que ha despotricat de Joan Carretero, d'Uriel Bertran i fins i tot de les JERC. El senyor Carod ja fa temps que patina, molta gent li ha dit que s'equivoca, que no va per bon camí, però no es deixa aconsellar per ningú, jo personalment puc dir que l'any passat li vaig enviar un parell de mails explicant-li que el pacte amb els socialistes no ens duia enlloc i demanant-li que escoltés a la molta gent que li demanava un canvi d'estratègia, però ni punyetero cas. El problema del senyor Carod és la seva arrogància , una arrogància que li impedeix reconéixer que a vegades s'equivoca i que li impedeix ara mateix canviar d'estratègia. Fa un any molta gent s'acostava al senyor Carod i li demanava un canvi d'actitut, ara ja ningu se li acosta, no val la pena. Molts pensàvem que Carod era prou intel·ligent per acceptar els nostres consells de bona fe, però malauradament va massa sobrat, tant que no pot perdre ni un minut escoltant al poble ras, ell té coses massa importants a fer. Les conseqüències de tot això són que molta gent que fa mesos s'acostava al Carod ara el que li demana és que plegui, és l´única solució. En Carod s'ha acabat convertint en una nosa pel partit i ja ningú compta amb ell, d'aquí la seva desesperació, En Carretero és un personatge incòmode, que molesta, però el que posa més nerviós al senyor Carod és que sap que En Puigcercós controla una part important de l'aparell del partit i que a la primera que pugui el farà saltar. És curiós que ara Carod critiqui a les JERC quan l'any 1996 va ser en gran part gràcies a les JERC que ell va poder carregar-se a l'Àngel Colom. 

  En Carod està sol i desorientat, acabarà caient, és només qüestió de temps, ell sol s'ha cavat la seva pròpia tomba política i li passarà igual que a Joan Gaspart, que es va enrrocar,  no volia escoltar a ningú i va arribar un moment en que  la gent va arribar a la conclusió que la única possibilitat de que hi hagués un canvi i se solucionessin determinats problemes era que ell s'apartés del mig.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb