SEXE, BARÇA i INDEPENDENCIA

Bloc destinat a tots aquells que van calents com una moto, senten els colors del Barça i volen uns Països Catalans independents i unificats.

Comunicat del grup promotor de Reagrupament.Cat

pesolbullit | 03 Juny, 2007 23:25

http://www.reagrupament.cat

Comunicat del grup promotor de Reagrupament.Cat


 

 •  
   1. El grup promotor del corrent d’opinió d’ERC Reagrupament.Cat (RCat) constata que la desorientació política de la direcció d’ERC, de l’actuació de la qual no es desprèn cap altra estratègia que la satel·lització respecte del PSC, ha provocat un important retrocés electoral en les eleccions del proppassat diumenge, dia 27 de maig, que aprofundeix en la línia descendent iniciada a les eleccions al Parlament de Catalunya de l’1 de novembre de l’any passat.
   2. D’acord amb les previsions que havíem fet abans de les eleccions del 27-M, anunciem que l’acte de constitució de RCat, que compta hores d’ara amb 736 militants d’ERC adherits, tindrà lloc a la ciutat de Barcelona el proper dissabte, dia 30 de juny.
   3. RCat, des del convenciment que la militància d’ERC és capaç de donar al partit un nou impuls que superi la situació actual, promourà, en el proper Consell Nacional d’ERC del proper dia 7 de juliol, la presentació d’una proposta de resolució de convocatòria d’un Congrés Nacional extraordinari que tingui lloc durant la propera tardor, l’ordre del dia del qual hauria d’incloure, com a mínim, la fixació d’una estratègia política per als propers anys i l’elecció d’una nova direcció nacional.
 •  

   

 

Rut Carandell, Jaume Fernández
Portaveus, en representació dels 35 integrants del grup promotor

 

Santa Coloma de Farners (La Selva), 2 de juny de 2007

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb