SEXE, BARÇA i INDEPENDENCIA

Bloc destinat a tots aquells que van calents com una moto, senten els colors del Barça i volen uns Països Catalans independents i unificats.

Amb la CUP, el Compromís pel País Valencià i el Bloc per Mallorca

pesolbullit | 26 Maig, 2007 00:25

Després d'observar les diferents candidatures que es presenten en aquestes eleccions als Països Catalans crec que les millors opcions per votar són les CUP a les municipals del Principat de Catalunya, el Bloc a les eleccions al Parlament Balear i el Compromís pel País Valencià a les Corts Valencianes.

ERC, malauradament s'ha convertit al Principat en un partit satèl·lit del PSC i el seu discurs suposadament independentista cada dia és menys creïble, la única candidatura obertament independentista i amb certa implantació al Principat és la CUP, no estic d'acord exactament amb tot el que diuen però almenys tinc la garantia de que són independentistes de veritat i que no li entregaran el meu vot al PSOE.

Les eleccions més importants són les del Parlament Balear i les de les Corts Valencianes, el Bloc per Mallorca i el Compromís pel País Valencià  són dues bones opcions i espero que siguin decisius per expulsar al PP del Govern Balear i de la Generalitat Valenciana. La decisió d'ERPV de presentar-se en solitari compentint en vots amb el Compromís pel País Valencià crec que és un error, tot i que l'opció d'ERPV  en alguns municipis,  sobretot a Sueca, pot ser interessant .

Espero que aquestes eleccions serveixin per expulsar als mafiosos del PP del Govern Balear i de la Generalitat Valenciana i que el PSC s'enfonsi i comenci a perdre el poder desmesurat que té al Principat de Catalunya 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb