SEXE, BARÇA i INDEPENDENCIA

Bloc destinat a tots aquells que van calents com una moto, senten els colors del Barça i volen uns Països Catalans independents i unificats.

Francesc-Marc Álvaro: "La concentració de poder socialista és tan alta que hi ha un problema de manca de contrapesos"

pesolbullit | 23 Maig, 2007 12:13

www.tribuna.cat
alvaro22/05/2007 · Barcelona
Francesc-Marc Álvaro critica, en un article al setmanari El Temps, la concentració de poder que té el PSC al Principat. El periodista creu que el gran assumpte d'aquestes eleccions als ajuntaments catalans és "comprovar si el PSC encara pot expandir-se més o ja ha tocat sostre", i a la vegada, "mesurar la capacitat de resistència de CiU, ara que ja no disposa del govern de la Generalitat".


Álvaro recorda que a Catalunya, "els socialistes controlen quasi totes les administracions de més pes i prenen les decisions sobre la major part de població". Per exemple, "el PSC presideix la Diputació de Barcelona, màquina que reparteix molts diners i que, en canvi, es mou en una gran opacitat. Aquí, com en més llocs, ICV i ERC són simples comparses". En aquest sentit, afirma que "la concentració de poder socialista és tan alta que hi ha un problema de manca de contrapesos". Álvaro creu que "una democràcia sense contrapesos és deficitària i tendeix a ofegar la dissidència si no de grat per força". Ho veiem, diu el periodista, "cada dia a la València del PP" i "ho veiem també a Barcelona amb un PSC asfixiant".

Álvaro assegura que això que està passant a Catalunya "no havia passat mai", ja que "durant els anys de Jordi Pujol, la tensió entre PSC i CiU forçava la vigilància mútua i obria escletxes". En canvi, "ara, els socialistes fan i desfan a pler". És per tot això que el periodista conclou l'article amb la següent afirmació: "Per salut democràtica, caldria que, al Principat, els socialistes reculessin un bon tros el dia 27 de maig".

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb