SEXE, BARÇA i INDEPENDENCIA

Bloc destinat a tots aquells que van calents com una moto, senten els colors del Barça i volen uns Països Catalans independents i unificats.

López Tena: 'És la fi de l'autonomia'

pesolbullit | 30 Juny, 2010 02:48

www.racocatala.cat

 El jurista i cap del Cercle d'Estudis Sobiranistes (CES), Alfons López Tena, considera que la sentència dictada pel Tribunal Constitucional espanyol sobre l'Estatut suposa "la fi de l'autonomia". Així, Tena creu que la retallada estatutària demostra que "dins l'Estat espanyol no s'hi pot fer res més", perquè "queda clar què és l'autonomia dins l'Estat". A Espanya "és el TC qui determina quines són les normes vigents". Per tant el jurista conclou que "només queda oberta la via de la independència", "això és el final i només es podrà solucionar canviant la constitució espanyola, si és que els espanyols volen fer-ho, o amb la independència, si el poble català s'hi decanta". Sobre el text del TC, assegura que "és el que tenen les sentències, que sempre hi ha una part que guanya i una que perd". En aquest sentit, considera que el TC imposarà la seva visió als articles reinterpretats, "substituint la voluntat del legislador i del poble que va votar el text". El resultat final serà que l'Estatut "no es podrà aplicar, no s'aplicarà", perquè per Tena el text definitiu "és pitjor que el de l'Estatut del 79".

L'ACPV lliura 650.000 signatures al Congrés en favor de TV3 al País Valencià

pesolbullit | 25 Juny, 2010 03:42

www.tribuna.cat

 Acció Cultural del País Valencià ha lliurat aquest dimarts 650.000 signatures en favor de les emissions de TV3 al País Valencià. L'entitat arriba al final d'una llarga campanya que supera amb escreix el mig milió necessari per

 

impulsar la Iniciativa Legislativa Popular Televisió Sense Fronteres. El president d'ACPV, Eliseu Climent, ha valorat la campanya com “un triomf de les classes populars” tot reconeixent que es tractava d'un repte “molt complicat”. Climent ha dit que “ara depèn dels diputats” i ha demanat als partits que han votat en favor de la ILP “que facen el mateix ací al Congrés” per “donar un pas històric per a la llengua, la democràcia i la comunicació al nostre país”.

Eliseu Climent ha recordat que la campanya va començar fa tres anys quan es va instar al tancament de TV3 al País Valencià. Climent ha subratllat que no era la primera vegada que això passava “però sempre ho havíem solucionat de manera dialogada”. El president d'ACPV ha dit que davant la negativa a la negociació “teníem dues opcions: marxar a casa o buscar una formula per guanyar per elevació”. Climent ha explicat que es va buscar “una solució definitiva” per aconseguir un espai de comunicació per la llengua catalana, basca i gallega.

La ILP Televisió Sense Fronteres va obtenir des del principi “una adhesió impressionant”, observa el president d'Acció Cultural, i “ara hem arribat al final”. Climent ha destacat la importància de la xifra assolida, recordant  que es demanaven 500.000 signatures, quan a Europa en calen, per a iniciatives semblants, un milió per a un espai de 500 milions d'habitants. 

Del total de signatures recollides, 321.150 provenen del Principat; 253. 549 del País Valencià; 29.472 de les Illes Balears; 29.070 de Navarra; 16.141 del País Basc i 2.268 de la resta de l'Estat. S'han lliurat un total de 85 caixes amb 47.270 plecs, amb un total de 651.650 signatures. Les signatures ara han de ser avaluades per la junta electoral i després aniran a la mesa de les Corts. Climent ha avançat que no serà fins d'aquí a sis mesos quan es decideixi si entra o no a tràmit.

El president d'Acció Cultural del País Valencià preveu que “no serà fàcil que perquè els nostres partits sovint voten una cosa als seus parlaments i una altra ací”. En aquest sentit, ha recordat que fins i tot el PP català ha donat suport i ha demanat que els partits que han “votat en favor de la ILP facen el mateix ací al Congrés”.

Climent ha dit que seria “un pas històric per a la llengua, per a la democràcia i per a la comunicació en el nostre país”. El president d'Acció també ha avançat que el Congrés dels Diputats acollirà un gran acte en favor de la ILP Televisió Sense Fronteres amb tots els partits que han votat en favor.

L'històric promotor cultural valencià ha observat que amb la situació actual “TV3 està condemnada al País Valencià” i que la solució és que aquesta ILP prosperi. “El que està fent el govern valencià és fragmentar el mercat cultural”, ha dit. La ILP Televisió Sense Fronteres demana desenvolupar la Carta Europea de les Llengües Regionals i Minoritàries que en el seu article 12.2 estableix s' ha de garantir la recepció de ràdios i televisions en els territoris que comparteixen llengües, tot i que siguin administracions distintes. La carta va ser signada pel govern espanyol l'any 1992 i ratificada pel Congrés dels Diputats l'any 2000, amb majoria del govern d'Aznar.

 

El 23,7% dels mataronins voten a la consulta sobre la independència

pesolbullit | 21 Juny, 2010 03:21

www.vilaweb.cat
 
Els organitzadors destaquen Mataró com la ciutat de més de 100.000 habitants amb un índex de participació més elevat per sobre de Girona o Sabadell
 
 
 Mataró, la ciutat més gran que votava en aquesta onada de consultes, ha registrat una de les participacions més altes: 23,7%. De fet, havia recollit un 17% de vot anticipat. El coordinador de la consulta en aquesta ciutat, el jurista Alfons López Tena, ha expressat la seva satisfacció pels resultats, ha agraït la mobilització de la ciutadania i ha destacat que es tracta del millor resultat obtingut en ciutats de més de 60.000 habitants amb dret a vot des de la primera onada de les consultes. El sí ha obtingut un 93,92% dels vots emesos, el no un 5,30% i un 0,78% dels vots han estat en blanc.

Els poders fàctics colaboracinistes s'apoderen del Barça: el Conde de Godó nou President del Futbol Club Barcelona

pesolbullit | 14 Juny, 2010 00:05

        Els socis del Barça han decidit... amb la mateixa vista que l'any 2000 en que van votar a Gaspart, ara han votat al candidat impostor, Sr Rossell, el ninot que presentaven La Vanguardia i CiU. Rossell és una simple marioneta dels poders establerts de sempre, la Vanguàrdia, el sector dels negocis de CiU i la burgesia barcelonina més pija i botiflera, tots ells estaven alarmats per l'independentisme de Laporta, no fos cas que aquesta epidèmia del sobiranisme s'acabés extenent a tota la societat catalana. La pregunta és a canvi de què tots aquests penques li han donat tant de suport al candidat impostor... favors, concessions, privilegis, poder, diners? tot això fot molt de fàstic, el soci, dissortadament, és fàcilment manipulable i amb una bona campanya a favor o en contra d'algú es poder fer miracles. La Vanguàrdia, un cop més, ha sabut engalipar als socis i imposar-nos el candidat més ben vist pels colonitzadors espanyols.

Sandro Rossell: el candidat impostor

pesolbullit | 12 Juny, 2010 01:42

         Després del darrer debat de les eleccions del Barça m'han vingut al cap les imatges del Sant Sopar i aquella frase lapidària que deia "un de vosaltres em trairà" , efectivament, un dels candidats ens trairà perquè un dels candidats a la presidència del Barça és un impostor, un traidor. Darrere Ferrer està Laporta, darrere Ingla està Soriano, darrere Benedito està ell mateix, però darrere Rossell qui hi ha? .... Darrere Rossell estan els poders fàctics, Rossell és un estaquirot, un simple ninot mogut pels de sempre: La Vanguàrdia, la direcció de Convergència d'Unió, un part del PSC i la burgesia catalana més pija. Catalunya porta més de 30 anys en mans de la sociovergència corrupta, a Catalunya continuen havent-hi 8-9 famílies de la part alta de Barcelona que maneguen tot el poder, tots ells estan beneïts i protegits pel seu diari de referència, La Vanguàrdia, un diari que va sempre a favor del poder i que no té ètica , ni ideologia ni dignitat, QUIN FÀSTIC. Aquesta gent porta tota la vida col·laborant amb el poder, un poder que està a Madrid i que trepitja sempre que por els nostres drets i llibertats. Són els botiflers de sempre, uns col·laboristes de merda que porten dècades o fins i tot segles fent reverències als colonitzadors elspanyols. Els irriten els independentistes perquè amb la independència se'ls hi acabaria el negoci, a canvi del seu col·laboracionisme obtenen beneficiosos rèdits del poder de veritat, el que està a Madrid des de fa segles. Aquesta casta fètida i corrupta ens ha arruinat com a país però vol seguir mantenint els seus privilegis pels segles dels segles, els seus peatges, els seus casinos, els seus diaris, les seves comisions del 3%, els seus iots a la costa brava, etc... Els cou molt que durant set anys el Barça hagi quedat fora del seu control, en mans d'una persona com Joan Laporta que es declara independentista i que s'ha atrevit a plantar cara als amos de Madrid, per això no han parat de tirar-li merda i d'intentar desacreditar-lo amb dossiers , enquestes falses, amenaces i difamacions. 

  Només desitjo que el candidat dels poders fàctics, el candidat impostor, s'estavelli i perdi. Aquest tio cada cop fot més fàstic, ell i el diari oficial que el patrocina, la Vanguàrdia, es mereixen caure en un bon pou de merda, o millor encara , que els fiquin en una màquina del temps que els porti a la França revolucionària dels Comitès de Salut Publica i de Robespierre...

El jutge de Nules obre judici contra Fabra per suborn i tràfic d'influències

pesolbullit | 02 Juny, 2010 15:07

http://www.vilaweb.cat

 

   També és encausada la seva dona

El jutjat d'instrucció número 1 de Nules (Plana Baixa) ha ordenat d'obrir judici contra el president de la Diputació de Castelló i líder del PP a la demarcació, Carlos Fabra, i la seva dona, per diligències obertes per presumptes delictes de suborn, tràfic d'influències i irregularitats fiscals. El jutge d'instrucció entén que 'en principi i a l'espera de la qualificació final, els fets presumptament comesos pels encausats serien constitutius de delictes de suborn i tràfic d'influències'.

Aquest és l'anomenat 'cas Fabra', al qual hi ha 11 persones més encausades per suborn. A Fabra i la seva dona, però, se'ls imputa també un delicte contra la hisenda pública.

El jutjat de primera instància i instrucció de Nules farà el 25 de juny la compareixença prevista en la Llei del Jurat per a concretar l'encausament, sol·licitar el sobreseïment o demanar que s'obrin noves diligències d'investigació.

 

POSTDATA: no conec ningú que tingui més cara de dolent que aquest tio, ni Vito Corleone .

 

Handbol.- El dorsal '16' de David Barrufet serà etern al Palau Blaugrana

pesolbullit | 02 Juny, 2010 03:31

www.vilaweb.cat

   Tal com el president del FC Barcelona, Joan Laporta, va assegurar durant l'anunci de l'adéu de David Barrufet, porter històric de la secció d'handbol, a final de temporada la seva samarreta penjarà eternament al Palau Blaugrana, feu on 'Barru' va conquistar gran part dels seus 70 títols amb el Barça.


Així, el dorsal '16' de l'handbol queda retirat per part del club en homenatge al 'gran capità' de l'handbol, un jugador que des que va debutar amb 17 anys en el primer equip ho ha donat tot pel club blaugrana.

Barrufet veurà la seva samarreta penjada al costat d'altres històrics jugadors de l'handbol blaugrana, com Joan Sagalés, Iñaki Urdangarín, Òscar Grau, Enric Masip o Xavi O'Callaghan, molts companys seus al 'Dream Team' i que van decidir, per un motiu o altre, retirar-se abans. Ara, tornaran a estar junts a les parets del Palau.

El club, que també té retirats els dorsals dels jugadors de bàsquet Andrés Jiménez, Nacho Solozábal, Juan Antonio San Epifanio 'Epi' i Roberto Dueñas, encara no té clar en quin partit i de quina manera es portarà a terme la celebració de la retirada de la samarreta de Barrufet.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb