SEXE, BARÇA i INDEPENDENCIA

Bloc destinat a tots aquells que van calents com una moto, senten els colors del Barça i volen uns Països Catalans independents i unificats.

Nereida Gallardo em posa calent

pesolbullit | 10 Agost, 2009 01:31

     De totes les donzelles dels Països Catalans és sabut que les mallorquines són les més formoses i les que remenen millor el cul, una prova n'és el terratrèmol que va provocar la Janereta fa uns mesos o les barbaritats que per amor li feia dir la Mayol al Saura, però jo de totes aquestes al·lotes em quedo amb Na Nereida Gallardo, una al·lota virginal , pura i angelical que ha estat víctima de les males arts dels vividor Cristino Ronaldo, un xulopiscines que es passa el dia mirant-se al mirall i que com a jugador de futbol no val una merda. S'ha de ser cec i burru que deixar un tros de dona com Na Nereida, estic segur que el motiu del trencament en el fons ha estat que ella té el cor culé.

 

Na Nereida fent un anunci de licor del polo amb unes amigues del col·legi de monges on anava.

 

Joan Saura deixa Imma Mayol i se'n va amb una al·lota de 26 anys

pesolbullit | 10 Agost, 2009 01:16

 

Hem pogut saber de fonts ben solvents que el superprogre de l'ecologisme Xoan Saura ha deixat l' Imma Mayol i se'n ha anat amb una senyoreta de 26 anys. Francament Xoan, això no és sostenible!!!

No em sorpren que En Saura se'n hagi atipat de la petarda de la Mayol, quasevol ésser humà fugiria correns per no aguantar-la , el que sorprén és que noia de 26 anys pugui sentir-se atreta per un pelacanyes com aquest. D'eu ser que l'amor és cec, o potser és que directament ella treballa a la ONCE.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb