SEXE, BARÇA i INDEPENDENCIA

Bloc destinat a tots aquells que van calents com una moto, senten els colors del Barça i volen uns Països Catalans independents i unificats.

El nou tripartit: Carot, Campoy, Montilla

pesolbullit | 30 Desembre, 2008 05:34

S'ha parlat molt del partit d'ahir de Catalunya amb Colòmbia, que si hi havia més o menys gent, que si aquests partits tenen més sentit o no, però no s'ha parlat de la gran notícia de la nit: l'espectacular look vanguardista del president de la Federació Catalana de Fumbol , el senyor Campoy. Aquesta tofa que porta és impressionant i més d'un l'enveja per això, a la foto podem veure els alopècics Carot i Montilla que parlen amb admiració del pentinat de Campoy. Aquesta foto pot passar a la història, igual que va passar a la història la foto de les Açores... no m'extranyaria que aquests tres superheois de Catalunya governessin junts algun dia, de fet entre Campoy i Saura no hi ha tanta diferència. El món no sap el que es perd, tan de bo poguessin arribar a cotes més altes i dirigir el món... jo estaria disposat a fer un sacrifici com a català i a enviar-los al planeta Júpiter a que poguessin extendre els seus valors per tota la galàxia.

Vicent Partal: Borbons

pesolbullit | 18 Desembre, 2008 00:46

Reproduït de www.vilaweb.cat

per Vicent PartalDel primer dels borbons, en van dir Felip V. En mala hora va nàixer aquell qui cremà Xàtiva i en volgué canviar el nom pel de San Felipe, el lladre roder que ens va robar les institucions, la llengua i la llibertat. El segon volien que es diguera Lluís I, però es va morir de seguida. Si més no, va ser discret. Però, mort ell, va tornar son pare, ple de sang. Del tercer, en van dir Ferran VI. Va morir boig. Acabat. Del quart, en van dir Carles III. Va exigir als gitanos que deixaren de parlar romaní i de vestir com tenien costum de fer. Va expulsar els jesuïtes i els va confiscar els béns. Tota una peça. Del cinquè, també en van dir Carles, però IV. El molt cregut va envair França amb la pretensió d'aturar una revolució que havia de canviar el món per sempre i va acabar havent d'abdicar en favor del seu fill mentre els carrers li cridaven contra. Covards, els borbons van cedir el tron a Napoleó. Després arribà el borbó sisè, 'el Desitjat' que deien, veges tu. Com a resposta al desig va suprimir la constitució i governà com un monarca absolut. Dissolgué totes les institucions anteriors, tret d'una: la inquisició. En això de reprimir els borbons s'han equivocat poques voltes. Continuem la llista. De la borbó que feia set, en van dir Isabel II, i la Gloriosa la va engegar al carrer, tot proclamant la república. Au. I del borbó que feia vuit, en van dir Alfons XII, un fill bord de la d'abans. Els cubans li van alçar l'estelada i li van fer pam-i-pipa. Després vingué el borbó que fa nou, aquell Alfons XIII que va portar la dictadura de Primo de Rivera i que la república va enviar al carrer. I darrere seu, cridat pel generalot Franco, vingué el desè. Li diuen Juan Carlos I. Va legitimar la dictadura fins que va ser impossible de fer-ho, i quan arribà la democràcia encara va jugar amb un altre cop d'estat. Deu són, doncs, els borbons que hem hagut d'aguantar en tres-cents anys i, de cap, no en tenim una memòria agradable. La llibertat no ha estat mai la divisa d'aquell casal i cap no ha respectat els drets del nostre poble, que el primer dels seus va arrabassar per la força de les armes. Hi ha qui vol esperar a veure si l'onzè és millor, però per mi que no ho siga. Amb deu ja n'he tingut prou i massa per a entendre què volen dir quan criden 'Mori el Borbó'.
Vicent Partal   director@vilaweb.cat
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb