SEXE, BARÇA i INDEPENDENCIA

Bloc destinat a tots aquells que van calents com una moto, senten els colors del Barça i volen uns Països Catalans independents i unificats.

Torna "El coche fantástico" ... pilotat pel "político fantàstico"

pesolbullit | 30 Agost, 2008 03:44

 Estem acostumats a escoltar només la versió catalana respecte al tema del finançament, però heus ací la versió que d'aquest tema en té el PSOE:

El coche fantástico es una trepidante aventura de un hombre que no existe, en un mundo lleno de peligros. Jose Luis ZP, un joven solitario embarcado en una cruzada para salvar la causa de los inocentes, los indefensos, los débiles, dentro de un mundo de criminales (els catalans)  que operan al margen de la ley ... el mundo del Político Fantástico!!

 

 

La guerra de la piscina: Banesto es nega a admetre el pagament de la multa amb monedes

pesolbullit | 29 Agost, 2008 00:00

http://www.lobbyperlaindependencia.org/

L'opereta bufa de la piscina il.legal de Pedro José Ramírez ja té un nou capítol. Ha passat avui de matí a l'oficina núm. 2461 que té Banesto al Polígon de son Castelló de Palma (Gran Via ASIMA, núm. 17, telf. 971 430798).

Com molt gent ignora, l'Audiència de Palma delega el cobrament de multes en determinades entitats bancàries, anau a saber a canvi de què. Ens trobam, doncs, que una justícia que en teoria és de tot els ciutadans no opera amb tots els bancs sinó amb una ínfima minoria que naturalment, a més d'ésser forastera, és madrilenya.


Bé, el cas és que avui, a les 12 hores, quan Josep Palou i Jaume Sastre han fet acte de presència a l'oficina esmentada de Banesto per pagar la multa i ingressar els 200 € al c.c. que té l'Audiència, núm. 0490/0000/78/1341/08, des d'un primer moment tot han estat problemes i emperons: primer el personal de l'oficina els ha dit que la quantitat de monedes no cabia a la caixa fort, a continuació han dit que aquella oficina només agafava les monedes dels seus clients habituals i finalment, davant la insistència de Palou i Sastre, els han dit que hi havia una llei que deia que no es podia pagar una quantitat amb xifra superior a 50 monedes. En fi, sembla que els bancs espanyols estan tan atrassats que encara no han descobert que existeixen unes màquines comptamonedes.


Res, davant tots aquests emperons Palou i Sastre han optat per partir, fer-se una fotografia davant l'esmentada sucursal, comunicar els fets a l'opinió pública i enviar un escrit a l'Audiència colonial i a les màximes instàncies del banc.


Cal afegir tot seguit, emperò, que entre els dos oficinistes que han atès Palou i Sastre no hi ha hagut unanimitat ja que mentre una al.lota, que duia un vestit verd, tenia una actitud més professional i raonable, sobretot quan ha vist que les monedes ja anaven comptades i classificades -amb etiqueta, data, pes i codi de barres- dins bosses precintades d'una empresa que es dedica al transport de doblers, l'altre oficinista de Banesto, que seu a la taula just entrant a mà dreta, sense venir a compte s'ha ficat dins la conversa i ha començat a dir que ell no agafaria les monedes, que en el pitjor dels casos les comptaria una a una a mà i que estaríem allà tres hores esperant i al final, quan ja no ha sabut que dir, ha conclòs afegint que existeix una llei que no es poden ingressar quantitats amb més de 50 monedes. En resum, com veis, tot un espectacle de "professionalitat" i un nou capítol a afegir a la guerra de la piscina.


A la vista dels fets, està clar que la pròxima vegada que anem a una sucursal de Banesto a pagar la multa hi haurem d'anar acompanyats d'un notari!

Joan Lladonet: Insubmissió fiscal

pesolbullit | 28 Agost, 2008 23:56

Reproduït de www.diaridebalears.cat

Opinió | Joan Lladonet
Insubmissió fiscal


 28/08/2008 |
Ara que ha quedat demostrat que els Països Catalans són els que han estat més xuclats i més espoliats per poder aixecar el nivell de vida d’altres llocs d’Espanya i que eren mentida totes les acusacions d’insolidaritat que se’ns feien, s’esperava que es posàs fi a aquesta injustícia. Paradoxalment, la nostra solidaritat ha aconseguit que altres llocs de l’Estat assolissin un nivell de vida superior al nostre, a costa de no fer inversions aquí i a costa de perdre infraestructures necessàries.

Així, els al·lots d’Extremadura i d’Andalusia han aconseguit a l’escola un ordinador per a cada dos, i nins de determinada edat d’Andalusia i del País Basc també tenen gratis la salut bucodental. Aquí, en canvi, deutes per més de 20 anys i les autopistes, les carreteres i els trens sense pagar. Aquesta situació clama al firmament i l’han denunciada tots els polítics d’aquesta terra que han tengut dos dits de front.


Una vegada descobert que nosaltres som vint vegades més solidaris amb la resta de l’Estat que aquest amb els països on les criatures es moren de fam, havíem pensat que es voldria fer justícia i solucionar el deute que tenen amb nosaltres.


No ha estat així: que si no hi pot haver negociació bilateral, que si totes les comunitats hi han d’estar d’acord, que si ens enviaran doblers però no ho fan, que si hem d’esperar que es declarin un parell d’estatuts inconstitucionals, que si no s’aproven els pressuposts generals no hi haurà repartidora, etc.


 (Segueix)

Així funcionava la màquina d'extorsió del govern Matas: o pagues comissions o no no tens feina!

pesolbullit | 24 Agost, 2008 23:30

www.lobbyperlaindependencia.org.-


'O le pagabas o no te contrataba más´Gosálbez -conocido por ´Juanfran´-, cerebro de la trama, sale custodiado por un policía del registro en su peluquería.  Foto: LorenzoCinco empresarios admitieron a la Policía haber abonado comisiones a Gosálbez para seguir trabajando para Turisme Jove

M. FERRER/ J. F MESTRE/ B. PALAU. PALMA. El caso Turisme Jove constituirá un punto de inflexión en la historia de la corrupción de esta isla gracias al testimonio sin precedentes de los empresarios implicados: Nunca antes un constructor local había admitido a las primeras de cambio que los fondos públicos se empleaban para fines privados con su ayuda. Es lo que ha sucedido en las diligencias previas de este entramado cuyos principales cabecillas son, para la Fiscalía Anticorrupción, el ex jefe de servicios e instalaciones del consorcio, Juan Francisco Gosálbez, y su ex gerente, Damià Amengual.


El grupo de delincuencia económica de la Policía nacional ha concluido que, desde su cargo público en el organismo, el primero estableció una red de proveedores de Turisme Jove en la que "los que querían asegurarse el trabajo, o que las facturas que se les adeudaban les fueran satisfechas, debían pagar una contraprestación económica" al susodicho. La citada dádiva podía ser abonada "bien mediante el inflado de las facturas, o bien en metálico mediante sobres que recogía" el propio Gosálbez.


Hasta cinco pequeños empresarios -todos en libertad con cargos- han admitido ante los agentes haber pagado comisiones al cerebro del entramado -si bien los fiscales consideran que éste iba a medias con Amengual-, y se escudan en el mismo argumento: necesitaban trabajar, y no podían permitirse el lujo de perder a un cliente como Turisme Jove. Sus testimonios han sido corroborados por el soporte documental encontrado en el registro de la peluquería de Gosálbez y su pareja de hecho, más las facturas hinchadas aportadas por los afectados.


Marcos P. M. tiene una empresa de reformas, y durante el Govern del PP fue contratado para diversos trabajos de acondicionamiento de un local para Turisme Jove, inmueble que en realidad era del propio Gosálbez, quien se lo alquiló al consorcio.


El constructor ha admitido que facturó por las obras 182.939,72 euros, de los que 60.000 fueron a parar al bolsillo de Gosálbez, y además que no realizó la totalidad de lo facturado -"Gosálbez me dijo que no construyera una rampa para minusválidos, aunque la cobré"-. Se los entregó "en efectivo y en bolsas de plástico" en tres pagos distintos, y "lógicamente, no solicitó recibo ni justificación alguna de dichas cantidades", reza el atestado.


Antonio D. V. y Bartolomé G. O. participan de una sociedad dedicada a organizar viajes de aventura, de juventud y cursos de piragua. Ambos han reconocido ante la Policía que emitieron una factura de 19.723 euros a nombre de Turisme Jove por unas actividades veraniegas que nunca se realizaron, de los que Juanfran -como se conoce a Gosálbez- se quedó 13.000, y el resto la empresa, adonde él mismo fue a cobrar. Dicen los empresarios que el ahora encarcelado les exigió nuevas facturas ficticias, o si no "se buscaría a otros", pero éstos se negaron a seguir.


Del testimonio del constructor Antonio T. O. se desprende que Gosálbez cobró una mordida de entre 6.000 y 9.000 euros. Por último, Antonio N. P y Manuel Carmelo S. V., dueños de una agencia publicitaria, aseguran que engordaban un 20% las facturas al consorcio "por temor" a que Gosálbez prescindiera de sus servicios, y que además le hicieron trabajos de diseño en su peluquería particular a cuenta de comisiones.Más de un abogado del caso no entiende todavía por qué estos imputados no negaron los hechos ante la Policía, ante la ausencia de pruebas, y en todo caso esperaran a reconocerlos ante un juez si se dieran las circunstancias. Tal vez la respuesta radique en el celo y la diligencia de la Fiscalía Anticorrupción, insólitos en Mallorca hasta el estallido del caso Andratx.

.

 

El fatxa foraster Ramírez deixa tirat al peu dels cavalls el seu company de malifetes, Matas

pesolbullit | 20 Agost, 2008 01:57

produït de lobbyperlaindependencia.org.-

 

La corrupció de l'administració Matas és tan colossal que fins i tot el seu company de malifetes amb la piscina il.legal, Pedro J. Ramírez, s'ha vist obligat a distanciar-se del seu amiguet.


Quan es va destapar l'escàndol d'espionatge conegut com Bitel, El Mundo i la seva tropa de sequaços sense escrúpols (Eduardo Inda, Antonio Alemany, Juan Llano, Román Piña Homs, Román Piña Valls, Gaspar Sabater, Marta Zoreda, Juan Planas Bennassar etc,) que vivien de les subvencions de Matas, el van defensar. Quan va explotar l'escándol Mapau, tres unces del mateix. Quan va rebentar l'escàndol de l'expedició de Matas, Flaquer, Delgado... al bar de putes propietat de la màfia russa, RasputínEl (In)Mundo va intentar justificar l'acte i llevar-li ferro dient que havien tornat els doblers. Quan va començar a circular que Matas havia comprat i restaurat un palau medieval valorat en més de mil milions de les antigues pessetes, Alemany, Inda i companyia van tornar a sortir en defensa de Matas, etc. etc.


Aquesta vegada però l'escàndol és ja de tal magnitud que El (In)Mundo i Pedrito piscinas han hagut de canviar d'estratègia de blanc a negre i ara ja parlen de "Los escándalos de la época Matas" i que "El velódromo va camino de convertirse en la traca final que arrojará definitivamente por los suelos el mito de la legislatura de las realizaciones de la era Matas, si es que algún crédito le resta todavía". Hahahahahaha!!! Quin ridícul!


La veritat és que l'afer Rodrigo de Santos ja els va deixar ben tocats quan van començar a circular els comentaris apologètics que El (In)Mundo havia dedicat a qui avui roman tancat dins la presó acusat d'abús de menors, malversació de fons públics en sexe i cocaïna, prevaricació, etc.


Però bé, al final a aquesta guarda de forasteretxos d'El (In)Mundo que presentaven Rodrigo de Santos i Jaume Matas com a polítics exemplars de la "Nueva Mallorca", model de rectitud, honestedat i transparència, no els ha quedat més remei que amollar el mac en terra i mudar de cantet.


Llegir el que publica aquests dies El (In)Mundo és una delícia i un plaer i més encara veure els intents desesperats d'aquesta tropa de miserables impostors de fer creure a la gent que ells fins fa dos dies, no sabien perfectament que tothom dins el PP de l'època Matas és dedicava a robar i a saquejar els doblers dels contribuents.

Sabrina Salerno

pesolbullit | 09 Agost, 2008 05:24

 És estiu, fa calor i n'estic molt tip dels polítics ineptes que estan enfonsant el país, per tant el millor és oblidar els disgustos practicant el noble art de la còpula i el fornici i recordar la meravellosa Sabrina, els seus dos pits valen més que tots els diputats del Parlament català, balear i valencià junts, el món s'acaba, a fornicar que són dos dies...
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb