SEXE, BARÇA i INDEPENDENCIA

Bloc destinat a tots aquells que van calents com una moto, senten els colors del Barça i volen uns Països Catalans independents i unificats.

L' Ajuntament de Barcelona deixa tirats als ciutadans que tornaven del concert de Bruce Springsteen

pesolbullit | 21 Juliol, 2008 01:44

   En els darrers anys l'ajuntament de Barcelona s'ha dedicat a organitzar l' "importantíssim" Fòrum, a sagnar al ciutadà amb multes, grues, zones blaves i verdes i a inventar aquesta parida del bicing, que consisteix en que una colla de perturbats que volen donar-nos lliçons d'ecologisme s'enfilen dalt d'una bici a més de 40 km/h i es dediquen a posar en perill la integritat física dels vianants. Aquesta nit ha tornat a quedar demostrada la gran eficiència i el gran esperit de servei de l'ajuntament de Barcelona , l'ajuntament s'havia compromés a tancar més tard el metro, la idea era tancar a la 1h i així permetre que les persones que tornaven del concert del Boss marxessin en metro, però resulta que el concert ha acabat més tard de la una. Els treballadors del metro, uns grans professionals, han tancat el metro i han deixat tirades a desenes de milers de persones . Chapeau pels treballadors del metro i per l'ajuntament del sr Hereu, un altre èxit que es poden apuntar

Els 12 manaments del bon progre

pesolbullit | 09 Juliol, 2008 23:39

http://perezlozano.blogspot.com/

Els 12 manaments del bon progre

Primer de tot, disculpeu que no hagi continuat parlant del Congrés d'Esquerra com tenia previst. La setmana ha sigut molt moguda i amb prou feines he tingut temps per recordar el meu nom. Dilluns reactivo el bloc. Com a aperitiu, us deixo aquest fantàstic escrit de ves a saber qui, que m'ha fet arribar un bon amic.

A cuidar-se.

---

Els 12 manaments del bon progre

El bon progre...

1... és molt feminista i solidari; creu que els immigrants, sobretot les dones, estan discriminades i, per això, cal donar-les-hi un oportunitat (de ser les dones de fer feina de casa seva, per exemple).

2... és un ferm defensor del dret a l'autodeterminació, sempre i quan s'exerceixi el Sàhara Occidental, Palestina, Montenegro, el Tibet o qualsevol país lluny de Catalunya.

3... és un ecologista convençut, entès com a pràctica contrària a la destrucció del paisatge promogut pels governs de dretes; quan és el PSC que construeix el Túnel de Bracons (terrible i innecessari en temps de CiU a la Generalitat) o quan ICV es carrega el Delta del Llobregat no cal preocupar-se.

4... és totalment contrari a l'especulació urbanística, que es produeix, sobretot, a les grans ciutats; per això ells compren la segona residència a la Cerdanya o al litoral.

5... entén i comparteix les reivindicacions igualitàries de la classe obrera, gràcies a una exagerada capacitat d'abstracció i empatia, ja que ell treballa en una professió liberal: dissenyador, artista, funcionari, periodista o president d'alguna fundació pública.

6... és profundament republicà, però també juancarlista, ja que reconeix
el paper del rei durant la Transició; malgrat que la definició de "republicà juancarlista" pugui ser tan contradictòria com la de "demòcrata franquista".

7... es declara obertament internacionalista, car això del provincialisme i el "mirar-se el melic" queda de molt poc modern; tanmateix, vol que la selecció espanyola guanyi el Mundial.

8... es declara d'esquerres, però ràpidament puntualitza que d'una esquerra "no marxista ni dogmàtica"; és a dir, que defensa un capitalisme on els homosexuals es puguin casar i adoptar nens.

9... és pacifista fins al moll de l'os; és a dir, és contrari a totes les guerres on els EUA participin direcament i indirecta (Iraq, Afganistan, Palestina...), mentre que els combats ètnics africans (molts d'ells promoguts des d'Europa), la destrucció txetxena per part de Rússia o les permanents batalles a l'Àsia són conflictes regionals i secundaris.

10... entén la reivindicació progressista com una tasca diària i constant; per això assisteix a poques manifestacions, excepte aquelles que acaben a la platja o a Diagonal Mar.

11... defensen un ús social major i més prestigiós per a la llengua catalana, però això no els fa oblidar l'educació que els caracteritza (fruit d'una educació a la privada) i que els porta a canviar de llengua quan algú li respon en castellà i que li impedeix imposar cap llengua (si els valencians diuen que parlen diferent, no se'ls pot obligar a pensar el contrari...).

12... no creu en estereotips, models, ni en la cultura de la moda; per això se sobreentén que la seva roba Lacoste i Versace la va comprar en unes rebaixes, que les potingues per la cara les regalaven en una revista i que els anells i arrecades que llueix són heretats d'un parent que s'estimava molt.

"A Bassas li han dit passi-ho bé" Espinàs acusa Catalunya Ràdio de "programicidi"

pesolbullit | 06 Juliol, 2008 02:55

www.enoticies.cat

L'escriptor Josep Maria Espinàs ha afirmat en un article d'opinió a El Periódico que "he pogut comprovar amb quina seguretat professional i amb quina passió Bassas porta el programa. També he de fer l'elogi de Joan Garcia i tot el seu equip". Espinàs, que ha titllat el comiat de Bassas de "programicidi", creu que "és comprensible que per educació, i per prudència --pensant en el futur--, digui que plega de "mutu acord" amb els directius de la CCRTV (n'hi hauria prou de dir "d'acord", perquè tots els acords --si és que ho són-- són mutus)"-

Però l'expressió sona pacificadora, sembla que es reforci que tothom ha quedat content i no en parlem més. ¿És que Bassas exigia més diners? ¿És que se li acabava el contracte i podien dir-li, tot i l'èxit, "ja no et volem més"? ¿És que ha infringit el codi deontològic dels periodistes en general o de Catalunya Ràdio en particular? ¿És que li ha fet boicot el seu equip? ¿És que està perseguit judicialment per algun delicte? ¿És que està greument malalt? ¿És que ha provocat algun escàndol pú- blic o privat? ¿És que està cansat de treballar?".

 

"Que jo sàpiga, no li ha passat res de tot això. L'únic segur és que Bassas és un professional compromès democràticament amb la societat catalana. I que als EUA, que d'això en saben, es guardaran prou de fer plegar el líder d'un programa popular. El perquè li han dit prou potser ho sabrem d'aquí a un any, quan s'acabi la nova temporada. Algun sociò- leg ja hauria de preparar-se per fer una anàlisi del nou to i dels nous continguts del programa del matí. I potser la comparació amb el que ha estat fins ara ens ajudarà a entendre per què a en Bassas li han dit 'passi-ho bé'", conclou.

Els veïns de Barcelona denuncien la "passivitat policial” durant la celebració de l’Eurocopa

pesolbullit | 06 Juliol, 2008 01:08

www.elsingulardigital.cat

La Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona ha denunciat avui “ la passivitat policial i política" i l’actuació "irresponsable" dels cossos policials durant la nit de celebració de l'Eurocopa, quan centenars d’aficionats de la selecció espanyola van omplir els carrers de la capital catalana.

La FAVB titlla, en un comunicat difós avui, de "falta de transparència informativa" la informació sobre els fets facilitada cinc dies després per part l'Ajuntament de Barcelona "en el si d'una societat democràtica i madura que ha de saber en quin moment es troba i quins són els problemes que l'afecten".

Els veïns posen com exemple el fet que fins avui no s’ha tingut constància de l'accident que va patir el cap de la Guàrdia Urbana de Barcelona, Xavier Vilaró, qui de servei però vestit de paisà va rebre l’impacte d’una pilota antidisturbis d’un agent dels Mossos d’Esquadra i en aquest moment es troba a la UCI. La FAVB recorda que el consistori, després de la nit de celebracions, va enviar una nota en què "no reconeixia alteracions ni disturbis, quan els bombers van haver de fer 80 sortides".

Els veïns consideren que hi va haver "descoordinació" en el maneig dels fets per part dels cossos policials, "descoordinació que no és nova en la nostra ciutat les conseqüències de les quals, com s'ha vist en aquesta ocasió, poden arribar a ser dramàtiques". La FAVB assenyala que fa molts anys que "ve reivindicant" que en temes d'ordre públic "actuï un sol cos i que ho faci amb eficàcia. Les tasques de la Guàrdia Urbana haurien de limitar-se a les d'una policia de proximitat".

La federació de veïns i veïnes creu que els fets que es van produir al llarg de la matinada del dilluns 30 de juny, amb l'excusa de la victòria futbolística de la selecció espanyola, van servir de pretext a sectors de la ultradreta per fer una exhibició de força a Sarrià primer i a la Plaça d'Espanya després. Segons expliquen es van desplegar tota una simbologia feixista i de banderes preconstitucionals, es van comminar ciutadans a proferir crits de caire feixista, es van atacar els serveis de neteja i de bombers i es va destrossar un autobús urbà.

Colom prepara la formació d'una nova Crida com a resposta a l'espanyolisme

pesolbullit | 06 Juliol, 2008 00:53

www.elsingulardigital.cat.-
 
Àngel Colom està treballant en la fundació d’una nova Crida a la Solidaritat com a resposta a fets com el manifest a favor del castellà. "Si ens ataquen com a país, hem de respondre, sempre amb formes no violentes”, va defensar Colom, que va precisar que s’hi implicarà. La proposta podria oficialitzar-se a la diada de l’Onze de Setembre.

L’exlíder de la Crida recorda que, per molt menys que el manifest promogut pel diari El Mundo, es va crear precisament aquell model de resposta. Aleshores va ser pel manifest dels 2.300 de l’any 1981, que també era a favor del castellà. “El d’ara té el suport de dues televisions”, remarca Colom.

"Vivim una ofensiva"

El passat dimecres en un sopar celebrat a Barcelona es va debatre la fundació d'una nova Crida. Hi van assitir, a més del propi Colom, militants de CDC, i dos càrrecs territorials d’ERC, així com membres de la Unió de Joves i de les JERC o del sindicat de l’ensenyament USTEC. “Catalunya ha de reaccionar perquè vivim una ofensiva espanyolista tremenda”, defensa Colom.

Colom va especificar que la nova Crida es basaria en cinc pilars: el dret a un Estat propi, la lluita de Catalunya com a nació, el dret a tenir llengua pròpia, plantar cara pacíficament i l'optimisme.
angel colom 227
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb