SEXE, BARÇA i INDEPENDENCIA

Bloc destinat a tots aquells que van calents com una moto, senten els colors del Barça i volen uns Països Catalans independents i unificats.

Un estudi de la UOC assegura que una majoria de catalans votaria a favor de la independència

pesolbullit | 26 Maig, 2008 21:25

www.tribuna.cat

estelada25020/05/2008 · Barcelona

En un referèndum democràtic per a decidir la independència de Catalunya, un 36,5% declara que hi votaria a favor, un 22,1% hi votaria en contra, un 27,1% s'abstindria i un 11,7% afirma que no ha decidit què faria. Aquests si més no són els resultats -limitats al Principat- que ofereix l'informe 'Llengua i identitat a Catalunya 2008' realitzat per la Universitat Oberta de Catalunya i que s'ha fet públic avui.


Aquests resultats adquireixen transcendència en el context europeu, doncs segons els criteris que la Unió Europea va definir per a acceptar els resultats d'un referèndum, amb motiu de la consulta a Montenegro, hauria de votar un 50% i més del 55% ho hauria de fer afirmativament, el que, segons l'enquesta, es complirien ambdues premisses, encara que canviarien les xifres segons la conducta dels indecisos: si cap no anés a votar, el vot afirmatiu seria del 62%; si la meitat anés a votar, i tots ho fessin en contra, el vot afirmatiu encara seria del 56%.

L'enquesta també descobreix que hi ha una majoria favorable que Catalunya organitzi els seus propis transports (57,6%), que el català sigui llengua oficial i de treball a la UE (54,8%), que l'administració catalana recapti i decideixi la distribució dels impostos (49%) i que les seleccions esportives catalanes puguin jugar partits oficials internacionals (39,3%).

Pel que fa a la identitat nacional, poc més d'un 31% declara que se sent tan catalana com espanyola; una mica més del 22%, que se sent només catalana; i el 19% diu que se sent més catalana que espanyola. El 36,5% dels enquestats ha declarat que votaria a favor en un referèndum per decidir la independència de Catalunya; un 22,1% hi votaria en contra; un 27,1% s'abstindria i un 11,7% ha dit que encara no sap què faria.

Ramon Tremosa creu que la diagnosi de Carretero és la més encertada

pesolbullit | 22 Maig, 2008 22:11

www.reagrupament.cat

tremosa2.jpg


El prestigiós professor de Teoria Econòmica de la Universitat de Barcelona i expert en finançament i infraestructures, Ramon Tremosa, creu que la diagnosi de Carretero sobre la situació d’ERC és la més encertada.

 

http://paper.avui.cat/article/dialeg/127102/congres/desquerra.html

En el seu article de dijous al diari Avui, el professor Tremosa analitza la situació d’ERC a les portes del proper congrés des del punt de vista de la precarietat de la situació actual, després dels dos tripartits, i de les pèssimes perspectives que tindria ERC dirigida per Carod o Puigcercós.

Després d’analitzar les davallades electorals consecutives i les seves causes, així com el fracàs dels governs tripartits en polítiques clau per a Catalunya, com el finançament i les infraestructures, el professor Tremosa conclou: “El 2010, i sense avenços clars en l’autogovern, ni Carod, ara ja obertament prosocialista, ni Puigcercós, que és qui sembla tenir el pacte de sang amb Montilla, no arribaran als quinze diputats”. I reivindica, finalment, com a anàlisi política més encertada, la feta per Reagrupament.cat: “En la diagnosi del mal, si més no, qui més s’hi acosta és el metge Carretero”.

 

 

Les Terres de l'Ebre mostren al carrer el rebuig al transvasament amb una multitudinària manifestació a Amposta

pesolbullit | 18 Maig, 2008 16:27

www.vilaweb.cat

Els organitzadors parlen de 30.000 persones i la policia ho rebaixa a 8.000 · El manifestants ocupen més espai que en la gran manifestació del 2000 · Manolo Tomás diu que el govern no pot desoir 'la veu de la gent'

Prop de 30.000 persones s'han manifestat a Amposta contra el transvasament de l'Ebre a l'àrea metropolitana de Barcelona (PDE i Twitter) segons la Plataforma en Defensa de l'Ebre. La policia ha rebaixat la xifra a 8.000. La marxa l'han encapçalat un grup de dones de l'Ebre amb pancartes que deien: 'Terres de l’ebre, la Catalunya enganyada', i 'Lo riu és vida, no al transvasament'. Entre els participants la Federació de Veïns de Barcelona i nombrosos polítics, entre els quals els regidors del PSC d'Amposta, polítics locals de diferents partits, amb una presència destacada d'ICV i representants d'Esquerra com Marta Cid, Uriel Bertran i Jaume Renyer. Hi ha participat també gent vinguda de Barcelona i el País Valencià, així com d'Aragó.
Al final de la marxa, que ha tingut un ambient familiar i festiu, l'escriptor i blocaire de MésVilaWeb Emigdi Subirats ha llegit el manifest, on ha acusat els polítics del govern català de 'botiflers'. El president de la Plataforma en Defensa de l'Ebre, Manolo Tomás, ha dit a VilaWeb que el govern no podia desoir 'la veu de la gent', i que a partir d'ara canviarien moltes coses. 'Si no s'atura la canonada, la lluita continuarà', ha advertit Tomás.

La marxa ha estat més multitudinària que del 28 d'octubre del 2000, quan prop de 18.000 persones es van manifestar contra el Pla Hidrològic del PP. Els manifestants han ocupat més espai als carrers d'Amposta del que van ocupar en aquella ocasió.

Entre les organitzacions que hi han participat hi havia la Plataforma Metropolitana Contra els Transvasaments (PMCT) i Xúquer Viu, Unió de Pagesos, els representants dels quals han vingut amb tractors.

Reaccions polítiques

El cap de l'oposició i president de CiU, Artur Mas, s'ha solidaritzat amb els participants a l'oposició davant 'l'engany' del tripartit. 'Entenc la reacció', ha dit, 'perquè la gent de l'Ebre s'ha sentit traïcionada i enganyada', ha dit Mas, tot i que la seva formació política dóna suport al transvasament.

El govern no desisteix de fer el transvasament

Malgrat les últimes pluges, el govern manté al sistema Ter-Llobregat el nivell d'excepcionalitat 2 per sequera. L'augment de les reserves feia sortir automàticament d'aquesta excepcionalitat, però l'executiu es va reunir d'urgència dijous a la tarda per modificar (pdf) el decret (pdf) i mantenir les restriccions.

Panisello va dir a VilaWeb que l'objectiu del govern no és pas d'acabar la sequera, sinó de fer les obres del transvasament de l'Ebre. El portaveu de Xúquer Viu, Paco Sanz, també explica: 'El transvasament no ha servit sinó per donar ales als qui també defensen el transvasament de l'Ebre a València i a Múrcia, i el del Xúquer al Baix Segura. La posició del PP, que era morta, ara ha revifat. Costen d'entendre, les raons del govern català.'

Manel Mas , del PSC , un altre espanyolista carregat d'autoodi que vol manipular els mitjans de comunicació

pesolbullit | 06 Maig, 2008 05:00

 
El diputat del PSC al Congrés i exalacalde de Mataró, Manel Mas, demana al seu blog en un article titulat TV3. Privatitzada, cessar la periodista Mònica Terribas, responsable de l’informatiu La Nit al Dia, després de l’entrevista que va fer fa dues setmanes al president de la Genralitat José Montilla, en horari de màxima audiència.

Mas que crítica durament l’entrevista dient que “mentre el president contestava, darrera d’ell apareixia i desapareixia la imatge de la cara de Zapatero com si fos i fes un fantasmagòric control de les seves paraules”. Mas assegura que quan governava Jordi Pujol “una actuació semblant hagués estat impensable” i assegura que si hagués passat segurament hauria costat el càrrec a la periodista.

En aquest sentit, Mas, al final de l’article, planteja un dilema al director de comunicació de Montilla, Antoni Bolaño, i li pregunta si tornarà a portar el president al programa de Mònica Terribas o bé “en demanarem el cap? Crec que en tenim tot el dret”, conclou.
 
comentaris publicats a elsingulardigital.cat:
ÚLTIM COMENTARI: XICA
05/05/2008
Sempre amb la mateixa "acritud" amb vers al nostre estimat Jordi Pujol o es embeja? el sr. Montilla porta un guió fet i el Sr. Jordi Pujol no tenia guions. De una vegada que governin sensa pensar amb el pasat, si es que ho saben fer. O NO
joan
02/05/2008
deu ser cosa de la crosta
(Sata)Mas
02/05/2008
Aquest Mas és l'exemple típic de català acomplexat i omplert de rencor i autoodi. En el blog de Saül Gordillo se'n va parlar no fa gaire. Mala persona i exemple paradigmàtic de la merda mental que aquests sociates han escampat durant decenis.
AS
02/05/2008
Però si la Terribas sempre li fa la pilota !! Se li veu el llautó de lluny, Només fot canya als de CIU.
Antoni Casas
02/05/2008
Bon exemple de tarannà democràtic si senyor,aquet senyor te tot el deret de fe esment de que no li agrada com va fer la seva feina la Sra Terriba, peró demaná la seva dimissió el retrata, Jo com a ciutadá que pago els meus impostos demano que aquet senyor dimiteixi del seus carrecs, crec que us un peril democratic. Aprofito per felicitar a la Sra. Monica Teribes per el seu programa , programe que penso que el donen a unes hores que es mereix.Salut i Republica
A
02/05/2008
Rectificació; Al final el meu comentari correcte es: a unes hores que NO es mereix. Salut
MASsa a la dreta
02/05/2008
El PSC té un tic de dictadura, prepotència....posats a demanar caps,,,podíem demanar tots els que han portat el país a l'estat deplorable actual....Uhi! perdò, No, que són sociates i aquest no pleguen ni dimiteixen mai.
Voltaire
03/05/2008
PZC: espanyolistes. Fatxes i dèspotes!!!!!!!! Aneu al Regne Unit a agafar una miqueta de vida democràtica!!!!
PetitBotifler
02/05/2008
Comencen a estar molt nerviosos, a can botifler, i els pica la "Crosta"...

La Feria de Abril del PSC

pesolbullit | 06 Maig, 2008 04:37

L’anomenada Feria de Abril que se celebra cada any a Catalunya és un insult al poble andalús. És escandalós que la FECAC, una federació d’entitats pretesament culturals, en connivència amb el Partit Socialista, rebi cada any subvencions milionàries destinades a perpetuar el tòpic franquista de l’Andalusia flamenca, torera i rociera. És escandalós tenint en compte que es tracta d’un negoci privat controlat per les mateixes persones des de fa vint anys i que ha estat acusat reiteradament de falta de transparència i de pràctiques mafioses. Lluís Cabrera, membre del col·lectiu Els Altres Andalusos i fundador del Taller de Músics, em deia que “a cap entitat social, cultural, esportiva... no se li fa una cessió de metres quadrats públics a preu simbòlic ni se li donen subvencions ni un envelat que paga l’Ajuntament de Barcelona. Fem un parel·lisme i imaginem-nos el Sant Jordi traslladat a Sevilla i que el Casal Català d’allà tingués l’exclusiva de la distribució dels llibres i de les roses i rebés subvencions de l’Ajuntament sevillà, de la Diputació, de la Junta d’Andalusia i de la Generalitat de Catalunya. Al·lucinant, no? Doncs això és el que està passant amb la Feria de Abril que se celebra a Catalunya”.

No cal dir que al darrere, més enllà dels interessos econòmics, hi ha uns interessos ideològics i polítics coincidents amb els del PSC. D’aquí que el diputat Joan Ferran, conegut per la seva hispanoaddicció, hagi dit que “si la Feria de Abril no existís caldria inventar-la” perquè “Catalunya és, i vol continuar essent, un país plural”. La rèplica de Cabrera és aquesta: “És ridícul pensar que Catalunya és diversa i plural perquè celebra la Feria de Abril. La Feria de Abril és la ‘feria’ dels sevillans, no dels andalusos, per la senzilla raó que cada poble té la seva pròpia ‘feria’. És com si algú pretengués que la Festa de la Mercè fos la festa de tots els catalans. Es tracta de la mateixa política franquista del ‘nacionalflamenquismo’. Es volen crear dues comunitats enfrontades. Una de catalana i una d’andalusa-espanyola”.

Te raó Cabrera, i és que l’ideari socialista és aquest: dir a l’andalús que “és català tot aquell que viu i treballa a Catalunya” i, alhora, impedir la seva integració tot fent-li creure que pertany a una ètnia diferent. D’aquesta manera, quan convingui, el PSC podrà utilitzar aquesta ètnia com a contrapès a l’augment de consciència nacional catalana o en contra de la reivindicació dels drets nacionals de Catalunya. Quines ironies que té la vida, no? Com que el PSC es nodreix bàsicament del vot espanyolista de l’àrea metropolitana de Barcelona, està condemnat, per raons de supervivència, a fomentar la mateixa política cultural que Franco. Aquesta és la raó per la qual afavoreix l’existència d’una Delegació de la Junta de Andalusia a Catalunya que, en paraules de Pedro Morón, una altra veu crítica andalusa i autor del llibre “Historias de la inmigración”, s’emmarca en el projecte “de control del vot a Catalunya per tal que no es perdi l’espanyolitat dels oriünds del sud”. D’això es tracta, d’evitar la catalanització dels nouvinguts. Els números de la subvenció ho diuen tot: Ajuntament de Barcelona: 10.000 euros; Generalitat de Catalunya: 85.000 euros; Diputació de Barcelona: 90.000 euros. Total: 225.000 euros. És a dir, el programa ideològic socialista finançat amb els diners de tots els catalans. Això és la Feria de Abril de Catalunya: un negoci privat vestit de multiculturalitat.


www.victoralexandre.cat

Maxi Lòpez es casa

pesolbullit | 01 Maig, 2008 22:58

Des que Maxi Lòpez va marxar del Barça tot han sigut desgràcies, ell era el talismà de tots els títols que vam aconseguir i ell era qui apareixia sempre al capdavant de totes les celebracions, per això el trobem a faltar, amb ell segurament ara seríem a la final de la Champions i hauríem guanyat les dues últimes lligues, ara ell triomfa al FC Moscou i nosaltres ens morim de fàstic... esperem que torni algiun dia però si no torna almenys ens recomforta saber que a Moscou no passarà fred, la seva futura esposa, la cabaretera Wanda Nara, molt coneguda a l'Argentina per les seves fotos lleugera de roba i per algun video porno que corre per internet segur que li oferirà molta escalfor...
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb