SEXE, BARÇA i INDEPENDENCIA

Bloc destinat a tots aquells que van calents com una moto, senten els colors del Barça i volen uns Països Catalans independents i unificats.

Profund malestar a les Terres de l'Ebre pel transvasament de l'Ebre a Barcelona

pesolbullit | 18 Abril, 2008 00:21

Després de l'anunci compartit d'ahir entre els governs català i espanyol on es va confirmar l'acord per transvasar aigua de l'Ebre a Barcelona per pal·liar la sequera d'alguns territoris del Principat, avui el degoteig de reaccions contràries a aquesta mesura han estat constants. Especialment incòmodes es troben els representants d'ERC d'aquest territori, que en un comunicat oficial -força ambigu- s'han reafirmat "contraris" a qualsevol tipus de transvasament, i afirmen que els representants republicans han de continuar fent pressió "des de dins" del govern per a modificar-ho.

http://www.racocatala.cat

De fet l'alcalde de Roquetes, el republicà Paco Gas, ha dit que no és cert que l'Ebre disposi de cabal sobrant per "enviar-lo" a Barcelona, i que la possible obra de soterrament de les canonades per a dur-lo a terme podrien malmetre l'ecosistema. En el mateix sentit s'han expressat la federació de regants de l'Ebre i l'alcalde de Tortosa, el convergent Ferran Bel, que han afirmat que "no hi ha excedent" d'aigua a l'Ebre. S'afegeixen així a les entitats que fa alguns dies van signar la Declaració de Lleida contra el transvasament.

Ahir el president de la Generalitat valenciana denunciava la incoherència de transvasar aigua de l'Ebre a Barcelona i no a altres zones del territori, com al País Valencià. En termes similars s'han expressat representants de l'administració Aragonesa, que és contrària al transvasament.

Cal recordar així mateix que el conjunt del pressupost de l'obra, en cas que s'acabi realitzant el transvasament, serà finançat amb la disposició adicional tercera del nou text estatutari del Principat, que és aquella "famosa" clàusula pensada per pal·liar el dèficit fiscal de Catalunya en forma d'inversions estatals en els 7 primers anys d'aprovació del text. Per tant els 160-180 milions d'euros previstos en la despesa aniran en detriment d'altres obres que hauria d'haver fet -i finançat- l'Estat al Principat i que ara es quedaran sense pressupost.

Més sobre el barrut Baltasar... Baltasar replica als dirigents d'ICV de Terres de l'Ebre que "tenen les portes obertes" per anar-se'

pesolbullit | 17 Abril, 2008 23:10

 

comentaris reproduïts de elsingulardigital.cat 

ÚLTIM COMENTARI: Fèlix

ICV abocada a la més absoluta marginalitat política. I jo que me n'alegro. Comunistes fora del Parlament. Dit això ... aquest pobre home no hi toca. És el paradigma de la ineptitut més absoluta ... i segueix. Deu tenir alguna altra filla per a col·locar i no pot marxar abans d'acabar "la feina". A la Lluna ja li ha enjoncat un sou de 60.000 Euritos. Digueu-li "tonto".
 
PERE S.

Quina humilitat, quin senyorío, quina educació, que exquisit....se m´acaben els adjectius per qualificar la positiva reacció del Baltasar amb els seus companys de partit !!!
 
Josep Nebot

M'encanten els comunistes, com els toquen les cadires, perden les bones formes kumbes i treuen el seu savoir faire stalinista.
 
Ricomana

Stalinisme en estat pur. I encara poden estar contents, els d'Iniciativa de l'Ebre, poden marxar tranquil·lament. Stalin els hauria enviat directament a Sibèria. No tenen dret de queixar-se. El Partit sempre té raó.
 
Marc
 
Amb quina cola estan enganxats aquests a la cadira? Farien bona propaganda de publicar-ho, fins i tot potser augmentarien els pressupostos de la gene...
 
Carles Forrellad

Senyor Baltasar: han de marxar els dirigents d'ICV de les terres de l'Ebre que exigeixen el compliment del programa electoral d'ICV i del pacte del Tripartit -ambdós documents s'oposen expressament a qualsevol transvasament de l'Ebre-, o vostè que ha incomplert el programa electoral d'ICV?. Sr Conseller, sap el significat de la paraula "coherència"? Aquest home li comencen a sortir els tics stalinistes forjats en la militància al PSUC. Per això s'enten tant amb en Montilla, qui el 1976 militava en el maoisme de la "revolució cultural" i els 30 milions de morts.

Francesc Baltasar, biografia no autoritzada

pesolbullit | 17 Abril, 2008 23:02

http://guillemsalascamprecios.blogspot.com/

reproduït del bloc de Guillem Salas Campreciós; 

L’any 1974 Francesc Baltasar i Albesa arriba a Sant Feliu en qualitat de polític professional enviat pel Partit Socialista Unificat de Catalunya (PSUC), on exerceix de secretari general del Baix Llobregat fins l’any 1979. Segons companys de militància de l'època, com a conseqüència de la clandestinitat del PSUC, era habitual que els alliberats revessin un sou mitjançant feines a empreses privades. En el cas d'en Baltasar, tot i no ser periodista comença a treballar per “Mundo diario”, d'aquesta manera podia dedicar-se plenament a la política. Aquest fet, però, va propiciar l’impuls mediàtic de Baltasar amb la seva participació a la tertúlia esportiva La Barberia, com a tertulià del programa Bon dia Catalunya de Televisió de Catalunya o del programa Catalunya Nit de Catalunya Ràdio.

A les primeres eleccions democràtiques de l’any 1979 és escollit alcalde, càrrec que sostindrà fins l’any 2000. Durant aquests 21 anys les polítiques ambientals a Sant Feliu passen pràcticament per col·locar algunes plaques solars en edificis públics i peatonalitzar algun carrer cèntric. Com a contra punt, es va allargar en repetides ocasions la concessió d’explotació de la muntanya per part de la cimentera Sanson, tant la cantera com la continuació de la indústria dins el terme municipal de Sant Feliu de Llobregat. També cal destacar que el municipi pràcticament va duplicar el terreny construït, requalificant nombroses hectàrees de sòl i avançant progressivament cap a la zona forestal del Parc de Collserola. Al cap davant de moltes d'aquestes operacions urbanístiques, trobem a l'exregidora d'Urbanisme Maria Comellas, que en aquella època era la dona d'en Francesc Baltasar.


El desembre de 2003 Baltasar va ser nomenat secretari general del departament de Relacions Institucionals i Participació de la Generalitat, fins al 21 d'abril de 2006 que va ser nomenat Conseller del Departament de Medi Ambient i Habitatge (DMAH). Un temps abans, la seva ex-dona, Maria Comellas havia sigut nomenada Directora General de Qualitat Ambiental del DMAH

En les primeres declaracions com a Conseller de Medi Ambient va afirmar que posava com a garantia, les actuacions de protecció mediambiental i ecològiques que va fer durant el seu mandat a St. Feliu. L’actual alcalde, Juan Antonio Vazquez s’encarregava de rebatre aquestes paraules en una pregunta efectuada a l’entrevista amb l’alcalde, on responia amb un clar: “no crec que aquestes (les polítiques ambientals) fossin el principal aspecte a destacar de la gestió del Sr. Baltasar i d'Iniciativa per Catalunya-Verds durant els 21 anys del seu mandat”.

Actualment el conseller Baltasar té sobre la taula una llarga llista d'entitats i plataformes ecologistes opositores a unes polèmiques polítiques ambientals, sovint supeditades als interessos empresarials, com en el cas de Sant Feliu de Llobregat on la plataforma Aire Net ha hagut de mostrar una gran oposició ciutadana per aconseguir un gest del DMAH. Segons publicava El País, el 4 de novembre de 2007, Joan Saura ha elaborat una guia per ensenyar a negociar amb el gran nombre d'entitat que practiquen el que anomenen cultura del no. Segons dades de la Generalitat ja són més d'un centenar d'entitats i plataformes, i el nombre continuen creixent. Miquel Noguer, periodista de El País, assenyala que la guia cerca evitar la formació d'aquestes entitats, ja que un cop formades es fa més difícil realitzar les polítiques previstes pel poder català.

Nepotisme a la Generalitat

El 28 de desembre de 2006 al Diari Oficial de la Generalitat es va publicar el nomenament de Lluna Baltasar Comellas, filla del conseller Francesc Baltasar i de la directora de Qualitat Ambiental Maria Comelles. El càrrec que s'assignava al DOGC és el d'adjunta a l’Oficina de Comunicació de la Presidència. Actualment, mare, pare i filla poden gaudir de sous de l'administració pública, a més de dietes i xofers.

Les ministres descartades...

pesolbullit | 15 Abril, 2008 02:12

Una vegada més el gran estadista ZP no ens ha decebut, ha muntat un govern super fashion i molt xupi guai, amb un munt de dones ministres, nous ministeris i la petarda de la Chacon al cap davant de les tropes, ja només falten la cabra de la legion i la nancy de famosa. L'important són les formes, com que el fons està buit del que es tracta és de vendre molt de fum. Pel que sembla hi havien més nous ministeris preparats, el ministeri de bricolatge, el de manicura i el d'aerofàgia i afers culinaris i el de botons i cremalleres. A la foto tenim la imatge d'algunes de les ministres descartades, pel que sembla estaven molt ocupades quan ZP les va trucar, si haguessin agafat el telèfon ara serien ministres, llàstima! ... 

CORRENT CRÍTIC A CDC: "Convergència ha d'optar per la independència"

pesolbullit | 08 Abril, 2008 23:34

www.enoticies.com

 
 Joan Fonollosa, al plató de l'e-tv
Joan Fonollosa, al plató de l'e-tv
 
  El conseller nacional de CDC Joan Fonollosa, que ha impulsat el corrent Refundar Convergència, considera que la formació s'ha de declarar independentista al proper congrés del mes de juliol. "Convergència ha d'optar decididament per la independència", ha afirmat en una entrevista televisiva amb e-notícies. El corrent d'opinió proposa un 55% per a la independència de Catalunya perquè "és el percentatge que va exigir la Unió Europea amb el referèndum de Montenegro". El conseller nacional assegura, en aquest sentit, que "molts convergents estan per la independència" i que "he trobat molts suports". "La independència és el canvi que necessita Catalunya, en aquests moments no hi ha una altra solució", ha insistit.

En la seva opinió, el catalanisme ha fracassat en la seva intenció de "democratitzar i modernitzar Espanya" perquè "Catalunya és un país de comerciants i Castella sempre ha estat un país de guerrers". Fonollosa tampoc qüestiona el lideratge de Mas en el cas hipotètic que CDC es declarés independentista perquè "no es per a mi cap problema", però admet que probablement la federació amb Unió s'acabaria trencant. "Mirem de no fer-nos mal en aquest cas", ha manifestat.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb