SEXE, BARÇA i INDEPENDENCIA

Bloc destinat a tots aquells que van calents com una moto, senten els colors del Barça i volen uns Països Catalans independents i unificats.

Ridao rebutja la unitat nacional per fer front a Espanya i confirma ERC com una sucursal del PSOE

pesolbullit | 30 Octubre, 2007 01:45


Reproduït de www.eldebat.cat

ERC mai formarà part d’un Front Patriòtic Nacional amb CiU”


Sergi TodóJoan Ridao és el portaveu d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) al Parlament i serà el cap de llista en les pròximes legislatives. Va ser l’encarregat de defensar la ponència oficial a la recent conferència nacional d’aquest partit, aprovada per majoria aclaparadora. Veu en això un recolzament a l’estratègia de la formació i, tot i que considera que l’únic horitzó d’ERC és un Estat propi, afirma que el partit republicà mai formarà part d’un “front patriòtic nacional” amb CiU i desdramatitza qualsevol revés a les urnes si s’aconsegeuix fer el referèndum del 2014.


 (Segueix)

Carod admet que els del PSC "em són simpàtics"

pesolbullit | 30 Octubre, 2007 01:33

Si aquest barrut se'n anés d'una punyetera vegada al PSOE ens faria un favor a tots els independentistes...

 

http://www.e-noticies.com

 

Carod diu que ICV i el PSC
Carod diu que ICV i el PSC "són federalistes"
El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira ha reconegut a TV3 que "jo estic governant amb els socialistes i Iniciativa que són federalistes" i ha apuntat que "aquesta m'ha semblat sempre una utopia, per això em són simpàtics, les utopies crec que són boniques". Carod ha recordat, però, que pel "federalisme es necessiten dos", en canvi "ser independents només depèn de nosaltres".

"Aquests tenen la ideologia precisada, en el cas de CiU no se sap", ha dit Carod, que també ha mostrat el seu convenciment que en un referèndum d'independència, els votants del PSC "apostarien per ser un país normal".

Carod ha revelat també "ja hem fet cas al 43%" de la militància que demana una revisió del pacte de Govern amb el PSC i que "aquest diumenge vam estar tancats amb la direcció". "Ens hem reunit per revisar el pacte de Govern, en el bon sentit. La gent no demana que canviem de parella, ens demana que ballem millor", ha dit Carod, a més d'atorgar "un notable" al primer any del govern d'Entesa.

CiU,ERC i ICV s'uneixen al Parlament per demanar la dimissió de la ministra Alvarez

pesolbullit | 30 Octubre, 2007 01:32

http://www.elsingulardigital.cat

Els grups de CiU, ERC i ICV-EUiA uniran les seves forces perquè en el pròxim ple del Parlament, el 14 de novembre, la cambra pugui votar un text que plantegi la dimissió de la ministra de Foment, Magdalena Álvarez. ERC i ICV-EUiA, d'una banda, i CiU, de l'altra, han registrat dues propostes de resolució en les quals es reclama que Álvarez cessi de les seves responsabilitats com a ministra.

Perquè es puguin substanciar en el pròxim ple, és necessari que la Junta de Portaveus del Parlament les inclogui en l'ordre del dia i CiU, ERC i ICV-EUiA ja s'han posat d'acord per fer-ho possible, segons que han explicat fonts parlamentàries.

La resolució de CiU proposa que manifestar la "necessitat" que la ministra "cessi amb caràcter immediat de les seves responsabilitats" al capdavant de Foment, donada la seva "incapacitat per solucionar la greu crisi d'abast nacional que afecta Catalunya com a conseqüència del col·lapse del sistema ferroviari català i que perjudica greument el dret fonamental a la mobilitat dels ciutadans".

De la seva banda, la resolució conjunta d'ERC i ICV-EUiA demana al president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, que depuri "responsabilitats tècniques i polítiques, tant dels responsables del Ministeri de Foment com de les operadores Adif i Renfe i de les empreses contractistes de les obres, començant per la destitució de la ministra de Foment com a principal responsable polític".

CiU s'ha mostrat disposada a defensar aquesta resolució, encara que possiblement no voti a favor d'un dels seus punts, en el qual es destaca el paper del govern català en la gestió de la crisi.

LA CONFERÈNCIA NACIONAL DE 20 D’OCTUBRE

pesolbullit | 30 Octubre, 2007 01:26

20 Octubre 2007 by tecnic -->

 http://www.reagrupament.cat/

Reagrupament.Cat es felicita pel desenvolupament de la Conferència Nacional de dissabte, amb l’assistència de la majoria de les 2.800 persones inscrites.
El debat entre les diferents opcions es va efectuar amb normalitat democràtica i no s’ha produït cap mena de ruptura del partit, ni s’ha retornat a les discussions entre independentistes que auguraven alguns.

Els militants d’ERC han demostrat estar al nivell dels grans partits europeus en les diferències. En opcions cabdals es mantenen sense trencaments interns. És el cas del partit laboralista britànic, amb profundes discrepàncies davant la guerra d’Iraq, que van donar lloc que més de 130 diputats votessin contra la guerra, sense que es trenqués el partit. S’ha demostrat que el debat no resta sinó que suma.

 (Segueix)

Laporta i un exempleat es barallen al mig del carrer

pesolbullit | 30 Octubre, 2007 01:23

reproduit de enoticies.com

"M'HA AGAFAT PEL COLL"

 

Juanjo Castillo ha tingut un incident amb Laporta
Juanjo Castillo ha tingut un incident amb Laporta
El president del FC Barcelona, Joan Laporta, i un exempleat del club, Juanjo Castillo, han protagonitzat un incident a la sortida d'un conegut restaurant de Barcelona, segons informa infoesports.com.
Castillo i la seva mare han anat a dinar a un local del barri de Pedralbes en el qual, casualment, també se celebrava el dinar entre les directives del Barça i l'Almería. Quan Juanjo Castillo marxava del restaurant s'ha trobat amb Laporta. El president s'ha dirigit al que havia estat empleat del club, i molt proper a Sandro Rosell, i li ha dit "què passa, no em saludes?". Castillo -al que van despatxar de manera improcedent- ha anat a donar la mà al xòfer i al guardaespatlles del mandatari i no li ha dit res a ell, fet que ha provocat l'enrabiada de Laporta.

"Ets un rancuniós, tu i en Sandro sou uns rancuniosos", li ha dit Laporta a Castillo, segons ha declarat aquest segon a infoesports.com. L'exempleat, amb la intenció de mantenir al marge de qualsevol discussió la seva mare, que té més de 80 anys i pateix una malaltia coronària, li ha dit al mandatari que no es dirigís a ella i que no l'estirés del braç, com estava fent. Laporta ha insistit i en Castillo li ha dit "ets un fill de puta", ha agafat la seva mare i han marxat.

Mentre creuaven el carrer, el president del Barça ha corregut darrera d'ells i "m'ha agafat pel coll", segons ha comentat Castillo, mentre els directius de l'Almería l'esperaven dins el restaurant. "M'has dit fill de puta?, ja ho estàs retirant", li ha dit el mandatari a l'exempleat.

Els que han vist el que ha passat s'han afanyat a separar-los, mentre la mare d'en Juanjo Castillo, molt nerviosa, plorava veient l'escena. L'exempleat s'ha dirigit a Laporta per dir-li que "retiro el que t'he dit, no ets un fill de puta, la teva mare és una santa, però, això sí, tu ets un malparit". Al moment, ha agafat la seva mare que, segons testimonis presencials, ho estava passant molt malament, i han marxat.

 

El 43% d'ERC vol renegociar el pacte amb el PSC. A Mallorca el BLOC és una titella d'Antich

pesolbullit | 21 Octubre, 2007 01:38

publicat a lobbyperlaindependencia.org

 

 

 

 

 

 

Iniciativa s'equivoca en un estudi i s'enfronta al RACC i al Col·legi d'Enginyers

pesolbullit | 21 Octubre, 2007 01:30

reproduït de tribuna.cat

 

Iniciativa ha fet un pas més enllà en l'intent de marcar perfil propi dins el govern d'esquerres, que l'ha acabat enfrontant amb el RACC i el Col·legi d'Enginyers Industrials. El motiu, una equivocació del departament de Medi Ambient en un estudi i la manca de voluntat dels ecosocialistes per rectificar els seus errors han acabat amb unes declaracions del conseller Francesc Baltasar intentant desprestigiar al club automobilístic.

El RACC ha denunciat aquesta setmana -i els enginyers industrials han avalat aquesta tesi- que hi havia un error flagrant en el càlcul de disminució de la contaminació, lligada a les emissions dels cotxes, que justificava la instauració de la velocitat fixa a 80 km/h en les autopistes de la primera corona metropolitana. L'error, comès expressament o no, afavoria descaradament la tesi de Medi Ambient, que afirma que "la velocitat" a què circulen els cotxes és la "principal causa de la contaminació". En canvi, sense errors en els càlculs el RACC, fent servir les mateixes dades de l'estudi de Medi Ambient -basades en criteris de la Unió Europea-, sosté que el que contamina no són els increments de velocitat dels vehicles sinó les retencions que es produeixen a l'àrea metropolitana.

La demostració de l'error no va agradar gaire al departament de Medi Ambient i al seu màxim responsable, Francesc Baltasar, ja que destruïa tota l'argumentació utilitzada per justificar una reducció indiscriminada de la velocitat. I tant Baltasar com ICV han reaccionat de la pitjor manera possible. Enlloc de fer autocrítica i revisar el pla, el conseller i els seus companys de partit han tret a relluir la cara més autoritària d'Iniciativa insinuant poc menys que el RACC era còmplice de les morts i les malalties relacionades amb la contaminació.

Francesc Baltasar hauria de saber que cap partit o entitat es pot atribuir la patent de l'ecologisme. La discrepància no és dissidència. Si un estudi d'una entitat seriosa de la societat civil catalana, i amb una història de rigor al seu darrere, afirma que un pla del govern conté errors, com a mínim, el responsable d'aquests errors hauria de donar la cara i no sortir amb declaracions que ratllen l'insult i no contribueixen a esclarir qui té la raó.

L'enfrontament amb la societat civil, ni que sigui per quedar bé amb lobby ecologista, no és justificable. El govern, i en això, per exemple, Esquerra ha fet un pas molt gran en els últims anys, ha d'entendre que hi ha problemes de país que s'han d'atacar des del consens.

Corrupturbanisme

pesolbullit | 09 Octubre, 2007 01:15

  Carta publicada al diari El Punt per un lector de Sant Cugat del Vallès.-

S'ha escrit i parlat a bastament de la corrupció del totxo. Tothom ha tingut notícia de casos tan «exemplars» com són els de Marbella i Andratx, però tothom es va adonant que l'ocupació desordenada i depredadora del territori no només afecta els espais costaners, urbans i periurbans, sinó també els espais rurals més interiors i ara les valls pirinenques, seguint un model general de creixement que ignora les directrius europees de gestió prudent del territori i dels recursos. «El boom constructor que s'ha viscut a l'Estat els darrers anys, ha fet que centenars d'alcaldes caiguessin en la temptació del cobrament de comissions i tràfic d'influències», llegim a l'Avui del 25 del maig passat. El súmmum de la baixesa moral és el cas d'un alcalde que s'oposava a una d'aquestes edificacions de les quals n'hi ha que s'aprofiten. «Deus ser l'únic alcalde babau que hi ha a Espanya», li deien; naturalment, aquí per babau s'havia d'entendre honrat. M'assabento que com que el mapa de la corrupció urbanística no para d'estendre's, s'ha obert un debat sobre si els ajuntaments han de tenir competències en matèria d'urbanisme. Fixem-nos en dades extretes d'una lectura atenta de la premsa diària: el fiscal coordinador d'Urbanisme i Medi Ambient va informar a mitjan 2006, que cal enderrocar cent mil habitatges il·legals; el Tribunal Superior de Justícia de València rebutja les urbanitzacions sense aigua garantida; l'Institut d'Arquitectura Avançada de Catalunya s'ha pronunciat en el sentit que cal fomentar la participació ciutadana en la presa de decisions sobre el territori per combatre l'obscurantisme dels ajuntaments. No cal dir que tots aquests detallets esverarien qualsevol país de tradició democràtica. Benvingut el debat? Doncs no! Ni debats ni històries. El que convé, vist el desori d'aquest país d'espavilats on la corrupció es troba als racons més inversemblants, és un decret llei per suprimir o reduir al màxim, sense esperar més, aquestes competències. La xerrameca després.MANEL NAVARRO. SANT CUGAT DEL VALLÈS (VALLÈS OCCIDENTAL).Vicent Partal : Senyors de CiU i ERC, "ja n'hi ha prou"

pesolbullit | 06 Octubre, 2007 04:30

reproduït de vilaweb.cat

No m'agrada que Esquerra Republicana i Convergència i Unió no puguen votar junts ni una resolució exigint que l'aeroport de Barcelona siga controlat per la Generalitat de Catalunya. De fet, no m'agrada que no puguen votar pràcticament mai junts, si no s'hi afegeix el PSOE (moment en què uns i altres se senten validats). No m'agrada que els qui vam votar partits nacionalistes al Parlament de Catalunya ens trobem que són majoria, però que això no serveix de res perquè no votaran junts ni quan és més que evident que podrien fer-ho. I és això que no m'agrada. I crec que ja n'hi ha prou.

No vull entrar en els petits detalls. Que si aquests ho fan per això i aquells altres per allò. Que si jo sóc blanc i tu ets negre. M'és igual. Ha arribat un punt que, a mi, que no passo de ser un simple votant, em resulta summament irritant la picabaralla partidista. Al pas que anem, sempre hi haurà una excusa o altra, i això no m'agrada. Entenc que Esquerra vulga defensar l'estabilitat d'un govern que és una aposta de risc molt grossa per a ells. Entenc que CiU vulga erosionar un govern que té poques coses en comú, a banda la voluntat de governar junts. Però s'acaba tot aquí? El país no compta gens? Els votants no comptem? Només hi ha el calcul curt i gallinaci? Ningú no pensa a moure fitxa?

Estic molt cansat d'aquest espectacle i m'agradaria que algú tingués la capacitat de posar una mica de seny, en tot aquest desori. Però també he de dir que, aquestes darreres setmanes (ahir ja va ser un clam), cada volta hi ha més gent que m'expressa la mateixa ràbia que jo sent i una incomoditat creixent per la situació absurda que hem d'aguantar els qui creiem que aquest país és important. No sé si cap dels nostres diputats ho vol veure, ni si les bases dels partits s'estimen més de barallar-se entre si i acusar-se recíprocament de traïdors, o si els nostres dirigents opten justament per aquesta misèria. Únicament sé que ja n'hi ha uns quants que comencem a estar tips de tanta comèdia i de ser cada dia més lluny d'on hauríem d'arribar.
Vicent Partal   director@vilaweb.cat

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb