SEXE, BARÇA i INDEPENDENCIA

Bloc destinat a tots aquells que van calents com una moto, senten els colors del Barça i volen uns Països Catalans independents i unificats.

El SUBSTITUT D'ALEJANDRO ECHEVARRÍA

pesolbullit | 15 Agost, 2006 04:47

Joan Laporta volia que el seu cunyat, el senyor Echevarría, anés a la llista. De tots és conegut l'ajut indispensable que l'Alejandro proporcionava als jugadors, doncs bé, per substituir-lo hem pogut saber que En Laporta vol incorporar al senyor de la foto, desconeixem el seu nom però es veu que fa uns anys era molt famós i que ve recomanat directament pel cunyadíssim. El senyor de la foto acompanyarà als jugadors en tots els viatges i no es descarta que sigui el futur substitut de Laporta quan aquest plegui.

Centenars de socis anònims recolzen Medina

pesolbullit | 15 Agost, 2006 04:36

A la foto veiem Guillermina Gol, presidenta de la penya "minyones blaugranes" afinant la ploma abans de signar a favor de Jordi Medina

Tots amb Jordi Medina

pesolbullit | 15 Agost, 2006 04:32

Volem donar-li des d'aquí tot el nostre suport a Jordi Medina, esperem que guanyi i que això suposi la derrota del trampós mentider Laporta i del seu cunyadíssim

S'acosta el carnaval

pesolbullit | 15 Agost, 2006 04:21

Ferran Estrada, un dels cadidats favorits per guanyar les eleccions proposa que la data de les eleccions es passi el divendres de Carnaval del 2007, així hi hauria més participació.

Montilla: el nou Zaplana

pesolbullit | 15 Agost, 2006 03:43

Va ser molt trist veure com un senyor de Cartagena es dedicava a fer de president de la Generalitat Valenciana i s'enfotia de la nostra cultura i de la nostra llengua sense parlar mai ni un borrall de català, ara el PSOE vol fer president de la Generalitat de Catalunya a un senyor de Còrdova, que no té res a veure amb el nostre país, al que se li enfot Catalunya i que té com a única virtut la obediència. Montilla és un trepa, un trepador de la pitjor espècie, un aprofitat que es mor de ganes per figurar, igual que Zaplana. Alcalde, president de la Diputació de Barcelona, secretari General del PSC, Ministre, cadidat a president de la Generalitat... li falta ocupar alguna altra cadira?... És trist pensar que Catalunya pugui caure en mans d'aquest ninot, que l'únic que vol es figurar i que pretén governar Catalunya obeint les ordres que li arribin per telèfon des de Madrid

EL CANDIDAT TAPAT I LA CANDIDATA DESTAPADA

pesolbullit | 01 Agost, 2006 04:21

Sembla ser que hi ha un candidat tapat que opta a la presidència del Barça, s'especula amb molts noms però de moment segueix ben tapat, per sort altres candidats i candidates no tenen cap problema en destapar-se, aquí tenim una foto de la darrera candidata destapada. Es tracta de Caterina Ferragut de Samaranch, procedeix d'una de les famílies més reputades de l'alta societat barcelonina i mallorquina, i vol que tots els socis culés obtinguin el màxim plaer possible amb ella de presidenta...

ELS TREBALLADORS D'IBÈRIA DEL PRAT BATEN UN RECORD GUINESS

pesolbullit | 01 Agost, 2006 04:11

Els estimats treballadors d'Ibèria del Prat hat batut el record guiness de persones putejades per hora, José Montilla ja els ha felicitat, Pasqual Maragall es planteja rebre'ls al Palau de la Generalitat per celebrar tan gran èxit. A nosaltres també ens agradaria felicitar-los, a ells i a les seves mares, tan de bo tinguèssim els seus telèfons per felicitar-los...
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb